Το patrasevents.gr σας στέλνει στο Live "Τheodore & Whereswilder" στον Συνδετήρα που θα πραγματοποιηθεί 1 Δεκεμβρίου κι ώρα 21:00.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα μήνυμα στην κοινότητα του patrasevents.gr στο Viber γράφοντας το ονοματεπώνυμο και το θέμα του διαγωνισμού, προκειμένου να μπείτε αυτομάτως στην κλήρωση για να είστε ο ένας από τους τρεις τυχερούς που θα κερδίσουν μια διπλή πρόσκληση.

Τα ονόματα των νικητών με τη λήξη του διαγωνισμού, θα ανακοινωθούν στην κοινότητα του patrasevents.gr στο Viber στις 30/11 και ώρα 17:00 και οι τυχεροί θα ενημερωθούν μέσω αυτής για τη διαδικασία παραλαβής των εισιτηρίων τους.


Την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου ο Theodore σε ένα μοναδικό double bill μαζί με τους Whereswilder στον Συνδετήρα στην Πάτρα, λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2022.  

Οι Whereswilder ανοίγουν τη σκηνή του Συνδετήρα και μας παρουσιάζουν το τρίτο ολοκληρωμένο και πολύ επιτυχημένο album τους με τίτλο Movement In Place, το οποίο κυκλοφόρησε ακριβώς ένα χρόνο πριν, από την United We Fly. Νέα τους κομμάτια αλλά και παλαιότερα αγαπημένα από τις δύο προηγούμενες δισκογραφικές τους δουλειές, "Yearling" και "Hotshot", συνθέτουν μια βραδιά με soft rock, soul, funk και psychedelic rock ήχους και με old school μελωδίες από τους πλέον αγαπημένους Αθηναίους rockers.  

Ο Theodore διαδέχεται τους Whereswilder και με την εκπληκτική μπάντα του, παρουσιάζει το concept album του the voyage live, καθώς και άλλα αγαπημένα του κομμάτια, πάντα με την διάθεση της απόδρασης, την ενέργεια και το συναίσθημα που διακρίνει τις μουσικές του συνθέσεις. 

Την Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου, δίνουμε ραντεβού στο Συνδετήρα για ένα double bill που δεν πρέπει να χάσει κανείς! 

THEODORE & WHERESWILDER
Double bill

Πάτρα, Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου


ΣΥΝΔΕΤΗΡΑΣ
(Αλ. Υψηλάντου 146, Πάτρα)
 
Ώρα Έναρξης: 21.00

Τιμές Εισιτηρίων:
Προπώληση: 6€
Είσοδος 10€

Προπώληση:
viva.gr

Θέλετε και άλλους διαγωνισμούς; Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τι παίζει; Μάθετε πως!

Εάν έχετε στο κινητό σας ή στον υπολογιστή σας την εφαρμογή Viber, μπορείτε τώρα να γίνετε και εσείς μέλος της κοινότητας του patrasevents.gr πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://invite.viber.com/?g2=AQBQkJjJukytUExgE83IK%2FVv%2BMy37%2BWgNjWbONGphJCllj606mgXZHp5amPnjBDx

Έτσι, δεν θα χάνετε τίποτα και θα είσαστε πάντα ενήμεροι μέσα από το μεγαλύτερο live chat της περιοχής μας!