Το 72o Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Βιοχημείας & Μοριακής Βιολογίας (EEBMB)  θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, το διάστημα 2-4 Δεκεμβρίου 2022.

Το Συνέδριο, ως ένας επιτυχημένος μακροχρόνιος θεσμός, θα συμπεριλαμβάνει τη θεματολογία της σύγχρονης Βιοχημείας και Μοριακής Βιολογίας. Βασική́ του αποστολή είναι η ανάδειξη των ερευνητικών προσπαθειών των Ελλήνων επιστημόνων που δραστηριοποιούνται σε διαφόρους τομείς των Βιοεπιστημών, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, συμβάλλοντας έτσι στην αλληλεπίδραση και τις προοπτικές συνεργασίας μεταξύ τους.

Παράλληλα με το 72o Συνέδριο, συνεχίζεται, για 9η χρονιά, ο πολύ επιτυχημένος θεσμός της διεξαγωγής της Ημερίδας Νεών Επιστημόνων, μελών της ΕΕΒΜΒ, η οποία οργανώνεται ανεξάρτητα, από μια επιτροπή νεών ερευνητών. Η 9η Πανελλήνια Ημερίδα Νέων Επιστημόνων της ΕΕΒΜΒ θα πραγματοποιηθεί επίσης στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, την 1η Δεκεμβρίου 2022. Αναλυτικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα του συνεδρίου εδώ