Το patrasevents.gr σας στέλνει στην παράσταση "Periklis Aliopis - A Lot of Me" στο θέατρο Act που θα πραγματοποιηθεί στις 22 & 29 Νοεμβρίου κι ώρα 21:30.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα μήνυμα στην κοινότητα του patrasevents.gr στο Viber γράφοντας το ονοματεπώνυμο και το θέμα του διαγωνισμού, προκειμένου να μπείτε αυτομάτως στην κλήρωση για να είστε ο ένας από τους δύο τυχερούς που θα κερδίσουν μια διπλή πρόσκληση.

Τα ονόματα των νικητών με τη λήξη του διαγωνισμού, θα ανακοινωθούν στην κοινότητα του patrasevents.gr στο Viber στις 20/11 και ώρα 13:00 και οι τυχεροί θα ενημερωθούν μέσω αυτής για τη διαδικασία παραλαβής των εισιτηρίων τους.


Τα Act Acoustic Sessions επιστρέφουν δυναμικά στο θέατρο act και προσκαλούν το μουσικόφιλο κοινό της Πάτρας σε μερικές σπάνιες βραδιές μουσικής μυσταγωγίας.

Ο Περικλής Αλιώπης παρουσιάζει το πρώτο προσωπικό του album σε μία μοναδική unplugged παράσταση με τίτλο “A Lot of Me”.

Με υλικά πρωτότυπες συνθέσεις και εμπνευσμένες διασκευές ο Περικλής Αλιώπης ενώνει την Μεσόγειο, τα Βαλκάνια, την Ελλάδα με την Λατινική Αμερική και την Τζαζ.

Συνομιλώντας με τον Βασίλη Τζιατζιά (κιθάρα) και τον Άκη Χατζημικέ (κρουστά) με τον αυτοσχεδιασμό ως συνθήκη να δεσπόζει και την ατμόσφαιρα της στιγμής να καθορίζει την εξέλιξη της παράστασης.

Μόνο για δύο Τρίτες, στις 22 και στις 29 Νοεμβρίου στις 21.30 στο θέατρο act.

Πληροφορίες- Κρατήσεις: 2610272037 & 6936122263

Θέλετε και άλλους διαγωνισμούς; Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τι παίζει; Μάθετε πως!

Εάν έχετε στο κινητό σας ή στον υπολογιστή σας την εφαρμογή Viber, μπορείτε τώρα να γίνετε και εσείς μέλος της κοινότητας του patrasevents.gr πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://invite.viber.com/?g2=AQBQkJjJukytUExgE83IK%2FVv%2BMy37%2BWgNjWbONGphJCllj606mgXZHp5amPnjBDx

Έτσι, δεν θα χάνετε τίποτα και θα είσαστε πάντα ενήμεροι μέσα από το μεγαλύτερο live chat της περιοχής μας!