Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Θοδωρής Αθερίδης στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα. Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δύσκολη εφηβεία που είχε, στη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη αλλά και τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

«Δεν είχα ωραία εφηβεία. Από 15 χρονών άρχισαν οι κρίσεις πανικού, έμεινα στην ίδια τάξη, με έδιωξαν απ’ το σχολείο και στα ερωτικά μου ήμουν τόσο μπερδεμένος. Τη δεύτερη εφηβεία μου την πέρασα μαζί με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη από τα 25 μέχρι τα 35, εκεί χαλαρώσαμε και απολαύσαμε τη ζωή» εξομολογείται ο ηθοποιός.

«Αν κατηγορηθεί κάποιος και κριθεί ένοχος, θα σεβαστώ το δικαστήριο. Καλά κάνει ο Γιώργος Κιμούλης και επιστρέφει στο θέατρο, γιατί πρέπει να ζήσει. Μόνο αγάπη έχω πάρει απ’ αυτόν τον άνθρωπο. Έχει παίξει στην ταινία μου χωρίς καμία αμοιβή. Θα μπορούσα να στρέψω τα βέλη μου ενάντια σε έναν άνθρωπο που με αγαπάει;» αναφέρει για την περίπτωση του Γιώργου Κιμούλη, ενώ για τον Παύλο Χαϊκάλη δηλώνει: «Δεν έχω καταλάβει γιατί τραβάει αυτά που τραβάει. Δεν κατάλαβα τι έκανε. Αισθάνθηκα ότι δεν έκανε τίποτα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Θοδωρής Αθερίδης αναφέρεται και στη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη. «Στα ζευγάρια το τελευταίο πράγμα που πρέπει να φύγει είναι ο θαυμασμός του ενός για τον άλλο. Ταιριάζουμε τόσο πολύ με τη Σμαράγδα και είμαστε τόσα χρόνια μαζί που δεν μας επηρέασε η καραντίνα» σημειώνει χαρακτηριστικά.