Στον αέρα του Happy Day, με τηλεφωνική σύνδεση, βγήκε σήμερα η Σοφία Παυλίδου, η οποία χθες κρίθηκε αθώα για την κατηγορία της σωματικής βλάβης. Αντίθετα, ο Μάνος Παπαγιάννης καταδικάστηκε σε τέσσερις μήνες φυλάκιση με αναστολή για απλή σωματική βλάβη.

«Εμένα δεν με αφορά η ποινή, το δικαστήριο ξέρει γιατί έβαλε αυτή την ποινή, έχει τα κριτήριά του κι έβαλε μια ποινή. Εμένα δεν με ενδιαφέρει να τιμωρήσω κάποιον. Η ουσία είναι η δική μου αθώωση και η δική του ενοχή. Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση και δικαίωση μετά από τέσσερα χρόνια δικαιώνομαι διπλά για τη μήνυση που μου είχε κάνει για τις επικίνδυνες σωματικές βλάβες που του είχα προκαλέσει», είπε αρχικά η Σοφία Παυλίδου.

Η Σοφία Παυλίδου είπε στη συνέχεια: «Αθωώθηκα και φυσικά έφαγε την ποινή αυτή των τεσσάρων μηνών για τον ξυλοδαρμό που έχω υποστεί με αναστολή. Φάνηκε ότι η μήνυση που μου έκανε ήταν μήνυση στρατηγικής για να φοβηθώ και να μη συνεχίσω. Όπως και οι μηνύσεις που έκανε στους μάρτυρές μου. Αυτή η κίνηση στρατηγικής έπεσε στο κενό. Αν μου είχε ζητήσει συγγνώμη και το είχαμε συζητήσει, δεν θα έκανα μήνυση».

Κλείνοντας, η Σοφία Παυλίδου ανέφερε: «Όλοι οι άνθρωποι παρασύρονται, όλοι οι άνθρωποι έχουν κακές στιγμές. Δεν συνέβη αυτό. Όπως βλέπουμε από τη συνέντευξή του μετά, δεν υπάρχει κάποια μεταμέλεια. Αν υπήρχε, κάτι θα έλεγε αυτός ο άνθρωπος. Αισθάνθηκα λύτρωση και πολύ συγκινημένη στο άκουσμα της απόφασης».