Δεν πάει άλλο η κατάσταση αυτή για τους κατοίκους της περιοχής της Ανατολικής Πάτρας.

Το νέο συμβάν που έγινε σε απόσταση αναπνοής, από τον καταυλισμό των Ρομά, δείχνει ότι η παραβατικότητα από τους διαμένοντες στις παράγκες του πρώην σκουπιδότοπου, όχι μόνο δεν βρίσκεται σε ύφεση, αλλά πλέον δεν υπάρχουν προσχήματα.

Μια γυναίκα περνώντας από τον παράπλευρο δρόμο της μίνι περιμετρικής, δίπλα από τον καταυλισμό, αναγκάστηκε να σταματήσει το όχημα της, όταν μπήκαν μπροστά δύο ανήλικα παιδιά.

Στη συνέχεια εμφανίστηκαν και άλλα τρία παιδιά και της άνοιξαν το αμάξι, παίρνοντας της την τσάντα που είχε. Το όλο θέμα έχει αναστατώσει για ακόμα μια φορά τους κατοίκους της περιοχής που πλέον δεν τολμάνε να πλησιάσουν τους δρόμους γύρω από τον καταυλισμό όχι μόνο πεζοί, αλλά ούτε με το αμάξι τους.

Η γυναίκα είχε προλάβει να πάρει το πορτοφόλι από την τσάντα της και έτσι οι ανήλικοι δεν της πήραν τα χρήματα που είχε πάνω της, αλλά σίγουρα το όλο περιστατικό θα μπορούσε να είχε πάρει μια άσχημη τροπή.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της Εγλυκάδας, του Ριγανόκαμπου και της Περιβόλας η κατάσταση, ειδικότερα με τους ανήλικους του καταυλισμού, έχει εκτροχιαστεί και τα περιστατικά παραβατικότητας είναι σε καθημερινή βάση.