Μια απίστευτη δήλωση έκανε ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος σκιαγράφησε τον αστρολογικό χάρτη του 53χρονου κατηγορούμενου για βιασμό και προαγωγή της 12χρονης στον Κολωνό.

Σύμφωνα με το απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωϊνό», ο ηθοποιός σε βίντεό του αναλύει αστρολογικά τον χάρτη του 53χρονου που φέρεται να εξέδιδε τη 12χρονη από τον Κολωνό κατ' εξακολούθηση. Όπως ο ίδιος σχολίασε «Είναι ένας άνθρωπος που αυτή την περίοδο θέλει πολύ σεξ, Για όλο αυτό που συνέβη φταίει ο Κρόνος. Μάλιστα, όπως θα δείτε στο μέλλον θα πέσει στα μαλακά».

Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε λέγοντας:

«Βρε Παύλο γα…το! Βρε Παύλο γα…το! Βρε Παύλο γα…το! Βρε Παύλο με αγάπη γνωριζόμαστε χρόνια, τι να σου πω τώρα; Δεν καταλαβαίνεις;

Εγώ είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύω ότι είσαι από τους πιο ταλαντούχος ηθοποιούς της γενιάς σου, πιθανώς έχεις κάνει και 2-3 λάθη, τα έχεις καταλάβει και έχεις ζητήσει συγγνώμη, μακάρι να γυρίσεις και στο θέατρο σε παράσταση που σου αξίζει. Εδώ έχεις κάνει ένα λάθος. Είναι σαν να πάω εγώ ως εκπομπή και να ζητήσω από τη Λίτσα Πατέρα να κάνει 10 λεπτά το προφίλ του Ηλία Μίχου.

Όταν μιλάμε για τέτοια τομάρια, ακόμα και να στο ζητήσουν οι τηλεθεατές που έχεις εκεί, λες παιδιά δεν το πιάνω το θέμα αυτό…», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

πηγή ethnos.gr