Πες ναι στην οριστική αντιμετώπιση της τριχοφυΐας με το Palladium Diamond Triple Wave Laser, το πλέον ισχυρό, εξελιγμένο και ασφαλές διοδικό laser αποτρίχωσης, τριπλής στόχευσης. Το Palladium Diamond ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος και μπορεί να εφαρμοστεί όλες τις εποχές του έτους, χωρίς κανέναν απολύτως κίνδυνο! Διαθέτει 3 μήκη κύματος, προσφέροντας το μέγιστο αποτέλεσμα στην αποτρίχωση laser.

Το ΝΕΟ τριπλό Laser δανείζεται το όνομα του από το πιο πολύτιμο και ανθεκτικό υλικό στον κόσμο, το διαμάντι, και διακρίνεται για την υπεροχή του και την μοναδικότητα του αποτελέσματος χάρη στην ισχυρή απόδοση του φωτός 3πλής στόχευσης τελευταίας γενιάς! Με τεχνολογία σάρωσης, και την δυνατότητα ταυτόχρονης 3πλής, καλύπτει όλα τα βάθη του δέρματος, στα οποία αναπτύσεται ο θύλακας και η τρίχα, καταστρέφοντας τα μια για πάντα. Συγκαταλέγεται στις πιο ισχυρές συσκευές αποτρίχωσης laser. Το μεγαλύτερο μήκος κύματος του το κάνει να δρα βαθύτερα, «αποφεύγοντας» τη μελανίνη στην επιδερμίδα. Για το λόγο αυτό είναι ασφαλέστερο, ειδικά σε μελαχρινές επιδερμίδες και σε περιόδους ηλιοφάνειας. Αυτό μας επιτρέπει να συνεχίζουμε την αποτρίχωση και το καλοκαίρι αλλά και να μπορούμε να αναλάβουμε και τις πιο σκούρες επιδερμίδες.

Τέλος ειδικά στην περιοχή του μπικίνι και στις μασχάλες, όπου οι τρίχες είναι συνήθως πιο σκούρες και οι θύλακες σε πιο μεγάλο βάθος τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά. Καθότι είναι προηγμένης τεχνολογίας, πονάει λιγότερο από παλαιότερα διοδικά laser κι επίσης πετυχαίνει εξάχνωση. Ένα άλλο χαρακτηριστικό του Diode Laser είναι η μεγάλη του ταχύτητα που μας επιτρέπει να κάνουμε αποτρίχωση σε μια πλάτη σε 10 μόλις λεπτά.

Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και τρίχας. Είναι ιδανικό ακόμη και για τα μαυρισμένα από τον ήλιο ή ευαίσθητα δέρματα. Επίσης, κρίνεται κατάλληλο για οποιαδήποτε περιοχή του σώματος, φυσικά και για τις ευαίσθητες περιοχές ή το πρόσωπο που απασχολούν τόσο τις γυναίκες, όσο και τους άντρες.

Αν προτιμάς αποτρίχωση λέιζερ Αλεξανδρίτη, στο My Laser Clinic θα βρεις και το λέιζερ 4ης γενιάς Alexandrite Arion II.


Οι απαντήσεις στις πιο συχνές απορίες σου!

Πότε θα δω αποτελέσματα;

Η διαφορά στο δέρμα και στην ποιότητα της τρίχας είναι ορατή από την πρώτη εφαρμογή. Η μείωση της τριχοφυΐας φτάνει το 60% από την τρίτη κιόλας συνεδρία.

Θα έχω οριστικό αποτέλεσμα;

Ναι το αποτέλεσμα είναι μόνιμο σε ποσοστό 70 με 90%. Αυτό ποικίλει αναλόγως τον τύπο του δέρματος, την ποιότητα της τρίχας, την περιοχή που εφαρμόζετε. Το σώμα μας χωρίζεται σε ορμονοεξαρτώμενες περιοχές και ορμονοανεξάρτητες περιοχές. Στις ορμονοεξαρτώμενες περιοχές χρειάζονται περισσότερες εφαρμογές και πιθανότατα να χρειάζεται και μια συντήρηση δύο με τρείς φορές τον χρόνο. Εάν συνυπάρχουν ορμονικά προβλήματα η ιατρική μας ομάδα θα δώσει παράλληλα αγωγή για να καταπολεμήσει και το ορμονικό πρόβλημα έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι το επιθυμητό.

Πονάει η αποτρίχωση λέιζερ;

Η αποτρίχωση με λέιζερ είναι μια πραγματικά ανώδυνη διαδικασία, όπου δε χρειάζονται ούτε αναλγητικά ούτε κάποια προετοιμασία πριν ή μετά, αφού μετά τη συνεδρία μπορείς να επιστρέψεις κανονικά στις καθημερινές δραστηριότητές σου.

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστώ;

Ο απαιτούμενος αριθμός συνεδριών αποτρίχωσης εξαρτάται από τον φωτότυπο του δέρματος, τον χρωματισμό και την πυκνότητα της τριχοφυΐας. Οι ιατροί του My Laser Clinic θα σας ενημερώσουν σχετικά με τον αριθμό των συνεδριών που χρειάζονται για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Συνήθως απαιτούνται 8-10 συνεδρίες.

Η αποτρίχωση λέιζερ είναι ακριβή;

Όχι αυτός είναι ένας μύθος που επικρατούσε στο παρελθόν. Είναι η οικονομικότερη μέθοδος. Χρειάζονται μόνο ορισμένες συνεδρίες. Γλιτώνοντας χρήματα από τις υπόλοιπες μεθόδους που είστε αναγκασμένοι να κάνετε και να πληρώνετε εφ΄ όρου ζωής.

Τι είναι το My Laser Clinic;

Το My Laser Clinic είναι ιατρείο Πλαστικής Χειρουργικής, Αποτρίχωσης Λέιζερ & Αισθητικής Ιατρικής. Όλες οι συνεδρίες αποτρίχωσης πραγματοποιούνται υπό την εποπτεία ιατρού και μετά τη λήψη πλήρους ιατρικού ιστορικού. Στην Πάτρα θα μας βρεις Κανακάρη 80, στον 1ο Όροφο και στο τηλ. 2610 701428 και στην Αθήνα στην περιοχή της Γλυφάδας, Λεωφόρου Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 21 στον 2ο Όροφο και στο τηλ. 210 7006928.

Δοκίμασε το σήμερα!

Το patrasevents.gr και το My Laser Clinic σου κάνουν ένα μοναδικό δώρο! Κάνε κλικ εδώ και συμπλήρωσε τη φόρμα για να μας γνωρίσεις και να δοκιμάσεις εντελώς δωρεάν μια συνεδρία αποτρίχωσης laser με palladium diamond μικρής ή μεσαίας περιοχής!


Info

Διεύθυνση: Κανακάρη 80, Πάτρα

Τηλέφωνο: 2610 701428, [+30] 6986 630140

Mail: [email protected]

Facebook: Μy Laser Clinic