Με παράπονο μίλησε η Εύη Βατίδου για την κόρη της, σε δηλώσεις που έκανε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών.

Η ίδια βρέθηκε στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας και εκεί την συνάντησαν οι δημοσιογράφοι για να εξασφαλίσουν μερικές δηλώσεις.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», αρχικά, αναφέρθηκε στην πορεία της στο μόντελινγκ. Όπως είπε, για εκείνη έχει τελειώσει το θέμα «πασαρέλα», εκτός κι αν κάποιος σχεδιαστής την επέλεγε να περπατήσει για εκείνον.

«Τιμητικά και μόνο, αν μου έκανε πρόταση κάποιος σχεδιαστής μόδας, ίσως να τον επέλεγα», είπε αρχικά και στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην κόρη της, Μάιρα, η οποία την συνόδευσε στην εκδήλωση.

«Ήρθε απλά με τη μαμά της βόλτα, δεν θα περπατήσει στην πασαρέλα. Θέλει να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της και ας είναι 1,80», είπε η Εύη Βατίδου για την απόφαση της κόρης της να ασχοληθεί με τη νομική, όπως ο πατέρας της, Αλέξης Κούγιας.

«Είναι καθαρά δική της η απόφαση. Εγώ της το έχω προτείνει εδώ και χρόνια. Τώρα που θα γίνει 18, είναι απόφασή της. Την έχουν ζητήσει από πρακτορεία και μάλιστα, από μεγάλο πρακτορείο του εξωτερικού, την έχω πάει και στο Παρίσι. Η ίδια όμως, θέλει να κάνει κάτι άλλο», δήλωσε.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως δεν είναι ο πατέρας της εκείνος που την έχει κάνει να θέλει να ασχοληθεί με τη νομική, αλλά ήταν μια απόφαση που πήρε μόνη της. «Μοιάζουν πολύ. Τουλάχιστον έχει το στυλ μου», είπε.

Τέλος, αναφορικά με το αν είναι έτοιμη να αποχωριστεί το παιδί της, τώρα που έγινε 18 και πιθανότατα θα φύγει από το σπίτι, αναζητώντας τον δρόμο της, η ίδια δήλωσε πως η Μάιρα Κούγια «έχει ήδη φύγει από το σπίτι της».