Καλεσμένος της Μαρίας Μπακοδήμου βρέθηκε ο Κώστας Αποστολάκης, το απόγευμα της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην σημασία της αγάπης, την πίστη στον Θεό και την επόμενη ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Αποστολάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν θα ήθελα να πεθάνω χωρίς να αγαπήσω. Επειδή πιστεύω στην άλλη ζωή πάρα πολύ, αυτή τη στιγμή, Καταρχάς υπάρχει σίγουρα άλλη ζωή, αλλιώς όποιος δεν πιστεύει στην άλλη δεν πιστεύει ούτε και σε αυτήν. Νομίζω ότι ζεις σαν να βλέπεις τον εαυτό σου σε καθρέφτη, ζεις σαν βλέπεις μια οπτασία και δεν είναι πραγματικά τα γεγονότα. Γιατί οτιδήποτε περάσει, από την στιγμή που τώρα το ζούμε αυτό, στο μυαλό μας θα το έχουμε. Όλα αναιρούνται. Όλα σε αυτή την γη μπορείς να τα αναιρέσεις όταν περάσουν, υπαρκτά είναι μόνο στο παρόν».

«Τα βιώματα δημιουργούν τις αναμνήσεις. Όταν κάτι είναι βίωμα έγινε στον παρόντα χρόνο. Και μετά στον μέλλοντα χρόνο το παίρνεις εσύ σαν βίωμα και έχεις την ανάμνηση του είτε καλή είτε κακή».

«Νομίζω ότι όποιος δεν αγαπήσει δεν θα πάρει βραβείο στην επόμενη ζωή γιατί εδώ περνάμε εξετάσεις. Είσαι φτιαγμένος μέσα σε δύο φυλακές που είναι δοσμένες με πολλή αγάπη. Η μία είναι το κορμί σου και η άλλη είναι η γη » πρόσθεσε ακόμα ο Κώστας Αποστολάκης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.