Μεγάλη νίκη για την Παναχαϊκή και έξαλλοι πανηγυρισμοί για την Πατρινή ομάδα που κέρδισε με 2-1 την Επισκοπή, κάνοντας την ανατροπή μέσα σε ένα λεπτό και βάζοντας δύο τέρματα. 

Εκεί που βρέθηκε να χάνει με 0-1, κέρδισε με 2-1 και κατόρθωσε να πάρει τους τρεις βαθμούς, πετυχαίνοντας μία νίκη ψυχολογίας για τη συνέχεια. 

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν για την Παναχαϊκή ο Λιποράσε που έβαλε και τα δύο τέρματα στο 67’ και στο 69’ για την Πατρινή ομάδα. Στο 61΄οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί με τον Εμπουέλε.

Παναχαϊκή: Κολοβούρης, Στεργίδης, Λιποράσε, Λαρέα, Τσακμάκης, Κωνσταντακόπουλος (65′ Λινάρδος), Τσιάρας, Μπουρλάκης (65′ Αλεξόπουλος), Κέρι (87′ Ρουγκάλας), Μυτίδης, Νίκολα Καρακλάιτς (46′ Nιλτίνιο).

Επισκοπή: Καλογεράκης, Πολίτης, Κούτσιας (92′ Αραμπαντζής), Εμπουέλε, Σαμοκασόβι, Λάμτσε, Σταθόπουλος (60′ Βουκελάτος), Σκετεράι (81′ Αμποφό) , Κεφαλάς, Κουβανισιάν, Παπαδόπουλος (60′ Κρίκλοου).

Δείτε βίντεο με τα δύο γκολ της Παναχαϊκής, τους πανηγυρισμούς της Πατρινής ομάδας μετά τη λήξη, αλλά και την ατμόσφαιρα που έφτιαξαν οι οπαδοί. 


Πάτρα: Οι οπαδοί της Παναχαϊκής "φτιάχνουν" ατμόσφαιρα


Η Παναχαϊκή ισοφαρίζει και κάνει το 1-1


Ανατροπή για την Παναχαϊκή και... 2-1!


Πανηγυρισμοί στην Παναχαϊκή για την νίκη - ανατροπή