Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε στο My Style Rocks που καθυστερεί να κάνει πρεμιέρα, άσκησε αυστηρή κριτική στο GNTM και έριξε τα καρφιά του για την Άννα Βίσση και την Ιωάννα Μαλέσκου.

«Θα ήθελα να είχα μία εκπομπή που να βασίζεται στην μόδα και να καλώ ξένους σχεδιαστές», εξομολογήθηκε αρχικά.

Και πρόσθεσε για το My Style Rocks: «Φυσικά και έχω πρόταση για το My Style Rocks, αυτό έλειπε. Ο Ατζούν θέλει πολύ την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και γι’ αυτό και καθυστερεί το θέμα. Δεν έχω κόντρα με τον Στέλιο Κουδουνάρη».

Σχετικά με την παρουσία της Άννας Βίσση σε ένα πρόσφατο κάλεσμα με θέμα την μόδα ο Λάκης Γαβαλάς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Άννα Βίσση στο event έβαλε ένα κακό ρούχο που δεν μου άρεσε καθόλου».

Επίσης, για το φετινό ριάλιτι μόδας σχολίασε: «Τα κορίτσια του GNTM είναι σαν λαμπτήρες με ημερομηνία λήξης, μετά δεν είναι ούτε για να τις πετάξεις κάπου. Στο GNTM βλέπω τον Τασούλη να τσακώνεται με την Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα να αναλώνεται. Οι κριτές λένε ανεξάρτητα πράγματα, καταπιέζονται γιατί δεν είναι ο χαρακτήρας τους».

Αναφορικά με την Σοφία Χατζηπαντέλη σημείωσε: «Η Σοφία Χατζηπαντέλη έχει δίπλα της τα «τσιράκια» που της μιλάνε για διαφορετικότητα, αυτά δεν είναι μόδα, δεν μπορώ να το διαχειριστώ».

«Η Ιωάννα Μαλέσκου θα μπορούσε να είναι σε ένα πάνελ που να καλούν ανθρώπους των Τεχνών και των Γραμμάτων για να δικαιολογεί την υπόστασή της», κατέληξε μιλώντας για την Ιωάννα Μαλέσκου.