Μπορεί τελευταία να μην την βλέπαμε και τόσο συχνά στην τηλεόραση, όμως, στο θέατρο η ανερχόμενη πατρινή ηθοποιός Λίλα Μπακλέση, έχει ανεβάσει τις μετοχές της.

Η παράσταση «Οι κάτω από τα αστέρια» σε σενάριο του Τηλέμαχου Τσαρδάκη πήγε αρκετά καλά όπου και να παίχτηκε και μαζί με τον Κωνσταντίνο Μπιμπή αποτέλεσε ένα θεατρικό δίδυμο που ταίριαξε.

Πλέον την βλέπουμε στο Μικρό Θέατρο του Κεραμεικού, «Η Βίλα (Ο δρόμος που δεν πήραν), πρωταγωνιστώντας μαζί με τη Νατάσσα Εξηνταβελώνη και την Αγγελική Πασπαλιάρη, σε μια παράσταση για την συστημική βία πάνω στο γυναικείο σώμα. 

Πέρα όμως από το θέατρο θα την δούμε και στην τηλεόραση και μάλιστα σε μία ξεχωριστή σειρά που αναμένεται να κερδίσει το κοινό. Πρόκειται για το αστυνομικό θρίλερ «Σώσε με» που αποτελεί τηλεοπτική μεταφορά του best seller μυθιστορήματος του Δημήτρη Σίμου.

Η σειρά θα ξεκινήσει να παίζεται στην μικρή μας οθόνη από τον Δεκέμβριο στη streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το σενάριο είναι των Δημήτρη Σίμου, Πιέρρου Ανδρακάκου, Βαγγέλη Νάση, ενώ η σκηνοθεσία του Πιέρρου Ανδρακάκου. 


«Σώσε με»: έρχεται τον Δεκέμβριο αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+