Το patrasevents.gr σας στέλνει στην παράσταση "Η Φόνισσα" στις Γραμμές Τέχνης.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα μήνυμα στην κοινότητα του patrasevents.gr στο Viber γράφοντας το ονοματεπώνυμο και το θέμα του διαγωνισμού, προκειμένου να μπείτε αυτομάτως στην κλήρωση για να είστε ο ένας από τους τρεις τυχερούς που θα κερδίσουν μια διπλή πρόσκληση. (1 για την παράσταση της Παρασκευής 18/11 κι ώρα 21:00, 1 για την παράσταση του Σαββάτου 19/11 κι ώρα 21:00 και 1 για την παράσταση της Κυριακής 20/11 κι ώρα 20:00).

Τα ονόματα των νικητών με τη λήξη του διαγωνισμού, θα ανακοινωθούν στην κοινότητα του patrasevents.gr στο Viber στις 16/11 και ώρα 17:00 και οι τυχεροί θα ενημερωθούν μέσω αυτής για τη διαδικασία παραλαβής των εισιτηρίων τους.


«Η ΦΟΝΙΣΣΑ», του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, σε σκηνοθεσία Γιάννη Νικολαΐδη, με πρωταγωνίστρια τη Φωτεινή Φιλοσόφου, έρχεται στο θέατρο «ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΕΧΝΗΣ» (Μαιζώνος 271 Πάτρα), σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ελληνικού Θεάτρου «ΑΙΧΜΗ».

Παρασκευή 18, Σάββατο 19 στις 21:00 & Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 στις 20:00.

Η σύγχρονη σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Νικολαΐδη αναδεικνύει μέσω της θεατρικής τέχνης ένα από τα αριστουργήματα της νεοελληνικής γραμματείας, καλώντας μας σ΄ ένα ταξίδι στο Παπαδιαμαντικό σύμπαν... Η «Φόνισσα», μια από τις πιο ακραίες και αινιγματικές φιγούρες της ελληνικής πεζογραφίας, μετατρέπει τον κοινωνικό της τρόμο σε πράξεις παράλογης δικαιοσύνης, ακολουθώντας τις εσωτερικές της φωνές και τα αισθήματα περί δικαίου, για το τέλος μιας άθλιας καθημερινότητας των ταπεινών και κατατρεγμένων γυναικών. Βασικός πρωταγωνιστής είναι η ίδια η κοινωνία και κυρίως η κοινωνική αδικία. Η «Φόνισσα», εγκαταλείπει τον μάταιο αγώνα της για Λύτρωση και παραδίδεται στο «Υδωρ το Εξιλαστήριον» όπως το χαρακτηρίζει ο Παπαδιαμάντης, βρισκόμενη εις το μέσον της Θείας και της Ανθρωπίνης Δικαιοσύνης.

ΔΙΑΝΟΜΗ-ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Φραγκογιαννού: Φωτεινή Φιλοσόφου
Αφηγητής(Παπαδιαμάντης): Γιάννης Νικολαϊδης
Γαμπρός: Νίκος Γιάννακας
Αμέρσα-Μαρουσώ:Κατερίνα Φελλά
Χωροφύλακας: Γιάννης Τσιώμου
Σκηνοθεσία-Φωτισμοί: Γιάννης Νικολαϊδης
Θεατρική προσαρμογή: Κώστας Πολιτόπουλος
Σκηνικά: Μιχάλης Αγγελάκης
Κοστούμια: Όλγα Σχοινά
Μουσική επιμέλεια: Στέφανος Νικολαϊδης
Φωτογράφιση: Γιάννης Φαλκώνης

Πληροφορίες: 6937341717
Τιμές εισητηρίων: κανονικό15 €, μειωμένο 12€
Κρατήσεις: viva.gr


Θέλετε και άλλους διαγωνισμούς; Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τι παίζει; Μάθετε πως!

Εάν έχετε στο κινητό σας ή στον υπολογιστή σας την εφαρμογή Viber, μπορείτε τώρα να γίνετε και εσείς μέλος της κοινότητας του patrasevents.gr πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://invite.viber.com/?g2=AQBQkJjJukytUExgE83IK%2FVv%2BMy37%2BWgNjWbONGphJCllj606mgXZHp5amPnjBDx

Έτσι, δεν θα χάνετε τίποτα και θα είσαστε πάντα ενήμεροι μέσα από το μεγαλύτερο live chat της περιοχής μας!