Νέα τροπή στο θρίλερ με την εξαφάνιση της Αρτέμιδος στο Κορωπί, δίνει μια σημαντική μαρτυρία, όπως αποκάλυψε η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ».

Δύο χρόνια μετά την εξαφάνισή της, μία σημαντική μαρτυρία έδωσε νέα τροπή στην υπόθεση. Ο μάρτυρας έστρεψε τις έρευνες στην παραλία της Αγίας Μαρίνας, εκεί που είδε τη 19χρονη αγνοούμενη την επόμενη ημέρα της εξαφάνισής της. Καθόταν μόνη της σ’ ένα κιόσκι, βυθισμένη στις σκέψεις της.

Στη συγκεκριμένη παραλία συνήθιζε να πηγαίνει για μπάνιο με τις φίλες της, όπως αποκάλυψαν οι ίδιες στην οικογένειά της στη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής. Εκεί είχε πάει και με τον πρώην φίλο της, πριν αυτός την απορρίψει και τη διαγράψει από μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Είχα πάει στην Αγία Μαρίνα...»

Ο ίδιος μίλησε στο «Τούνελ» γι’ αυτή τους τη συνάντηση. Φανερά εκνευρισμένος από την έρευνα της εκπομπής, δε φάνηκε ιδιαίτερα πρόθυμος να βοηθήσει και περιορίστηκε στα εξής:

«Μία φορά είχα πάει στην Αγία Μαρίνα για μπάνιο. Ό,τι ήταν να πω το είπα. Άμα μπορούσα να βοηθήσω, θα το είχα κάνει. Τέλος. Την περίοδο που χάθηκε η Άρτεμις, εγώ ήμουν μέσα στο στρατόπεδο. Ήμουν φαντάρος στην Αλεξανδρούπολη».

Το λόγο έχει ο εισαγγελέας...

Ο εισαγγελέας στον οποίο παρέδωσε το Ανθρωποκτονιών το φάκελο της υπόθεσης, θα αποφασίσει αν θα συνεχιστεί η έρευνα με τα νέα δεδομένα ή θα μπει στο αρχείο.

Ο πατέρας της 19χρονης Αρτέμιδος Βασίλη, απηύθυνε έκκληση στο δικαστικό λειτουργό να μην εγκαταλείψει την υπόθεση και να εξεταστεί ο πρώην φίλος της και το περιβάλλον του, που όπως τόνισε: «Δεν έχουν πει μέχρι σήμερα την αλήθεια».

Πιστεύουν πως κάποιος από το περιβάλλον αυτό, πρέπει να της έκλεισε ραντεβού εκείνο το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου 2020.

Η κοπέλα περίμενε για ώρα στη 2η στάση Αττικής, που την είδαν συγγενείς της. Φαίνεται πως κάτι δεν πήγε καλά και απογοητευμένη να έκλεισε η ίδια το κινητό της και να κατευθύνθηκε στην Αγία Μαρίνα.

«Την είδα κι εγώ να περιμένει...»

Στο «Τούνελ» μίλησε μία σημαντική μάρτυρας, που είδε την αγνοούμενη για τελευταία φορά πριν τα ίχνη της χαθούν για πάντα. Είναι σίγουρη πως ήταν η Άρτεμις.

«Η Άρτεμις σίγουρα στάθηκε στη 2η στάση Αττικής, γιατί εκείνο το απόγευμα την είδα κι εγώ. Από εκεί που περνάει η γραμμή 330 που πηγαίνει Αγία Μαρίνα και η 308 που φτάνει στο Νομισματοκοπείο, που είχατε ερευνήσει στην εκπομπή παλιότερα. Εγώ δεν ξέρω σε ποιο λεωφορείο μπήκε. Απλά την είδα να κάθεται στο παγκάκι της στάσης, σταυροπόδι και να κοιτάει το κινητό. Την αναγνώρισα γιατί είναι μακρινή συγγενής μου. Ήταν μόνη της στη στάση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Εύχομαι έστω και τώρα να βρεθεί. Να δοθεί η απάντηση, όποια κι αν είναι αυτή. Να ηρεμήσουμε όλοι και να μην μείνει η υπόθεση στο σκοτάδι», κατέληξε.