Οι ειδήσεις είναι η ζωή μας και η ενημέρωσή μας όταν αυτές προσφέρουν, ευχάριστα, δημιουργικά και χωρίς περιεχόμενον που να θίγουν τους ακροατές συναισθηματικώς. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν συμβαίνει αυτό. Οι ειδήσεις έχουν εκτραπεί. Απόλυτη κυριαρχία έχουν τα εγκλήματα πάσης μορφής, πορνογραφίες παιδοβιασμοί, ξυλοδαρμοί και σκοτωμοί συζύγων και ότι είδους αγριότητα φαντασθεί κανείς. Και αυτές τις αθλιότητες μας τις μεταδίδουν καθημερινώς και σε μέγα χρόνο του δελτίου. Απαράδεκτες επαναλήψεις και μηρυκασμοί. Τον λοιπόν μεγάλον χρόνον των δελτίων καταλαμβάνουν οι τουρκικές ειδήσεις!! Αυτές που μας ταπεινώνουν και μας κουρελιάζουν συνεχώς, αυτές που μας ζητούν το Αιγαίον, αυτές που θέλουν αποστρατικοποίηση των νησιών, αυτές που μας πληγώνουν με το παρελθόν και αυτές που αναφέρουν τι ζητούν οι τούρκοι στην Ανατολικήν Μεσόγειον, όπου δεν έχουν απολύτως κανένα δικαίωμα! Αυτές τις προσβλητικές ειδήσεις τις μεταδίδουν οι Τηλεοράσεις μας σ’ ‘ολον τον κόσμον και έτσι είναι όπως φαίνεται εκουσίως ή ακουσίως σύμφωνοι με τις επικρίσεις και αξιώσεις των τούρκων!

Στις 9 τρέχοντος δεν είχαμεν ειδήσεις λόγω απεργίας, και το κοινόν αισθάνθηκε μεγάλη ψυχικήν ησυχίαν και ηρεμίαν γιατί δεν άκουσε ούτε εγκλήματα και δη παιδικούς βιασμούς ούτε τουρκικές ύβρεις και αξιώσεις. Οι υπεύθυνοι των ειδήσεων πρέπει να ενημερώνουν το κοινόν το οποίον να αισθάνεται ψυχικήν ηρεμίαν όπως με την απεργίαν. Επίσης και με κάποιαν αξιοκρατίαν.

Σήμερα σε Τηλεοπτικόν σταθμόν άκουσα τις ειδήσεις με την εξής σειρά

Εκλογές στις ΗΠΑ και επ’ αρκετόν. Δεν ενδιαφέρουν και τόσον οι ενδιάμεσες εκλογές.
Ακρίβεια, μας ενδιαφέρει αλλά τίποτε τον ουσιαστικώς επωφελές
Περιοδεία πρωθυπουργού. Ενδιαφέρει εκείνον λόγω εκλογών
Αναφορές υπουργού Εθνικής Αμύνης
Διάβημα στην τουρκιαν για τον Τζιτζικώστα. «Μπαγιάτικο» το θέμα αλλά έπρεπε να είχαν προβλέψει οι κυβερνώντες κάτι τέτοιο.
Τουρκικές δηλώσεις, από τις συνήθεις σε βάρος μας
Πολεμικά Ραφάλ και φρεγάτες. Τα έχομεν ακούσει μυριάδες φορές παρ’ όλον που αδειάζουν την τσέπην μας
Ουκρανία
Έρευνες για υγρά ορυκτά στην Κρήτην και Πελοπόννησον!
Αυτό έπρεπε να είναι πρώτον και με εκτενή αναφοράν. Τα λοιπά ωχριούν μπροστά σ’ αυτό. Και όμως πετάχθηκε στο τέλος!!

Άλλοι σταθμοί τομ είχαν πρώτη είδηση και καλώς έπραξαν.

Ας γίνεται κάποια αξιολόγηση ειδήσεων και δη αυτών που χαροποιούν τους ακροατές. Η αναφορά εγκλημάτων ας περιορισθεί μονολεκτικώς!!