Σε εορταστικούς ρυθμούς κινήθηκε κατά τη διάρκεια του τριήμερου Φεστιβάλ Υποδοχής Πρωτοετών Φοιτητών ολόκληρη η πόλη της Πάτρας με τη Λουξ να στηρίζει ως χορηγός την πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου Πατρών, η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Επιμελητήριο Αχαΐας, καθώς τη συνδρομή του Δήμου της Πάτρας.

Η αγαπημένη εταιρεία αναψυκτικών και χυμών υποδέχτηκε τους Πατρινούς και τους επισκέπτες της πόλης στο κάλεσμα του Πανεπιστημίου Πατρών. Μέσα από πλούσιες πολιτιστικές δράσεις, μουσική και ξεναγήσεις το Πανεπιστήμιο διοργάνωσε μία δράση στα πρότυπα μεγάλων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων του εξωτερικού σε μία προσπάθεια να θεσμοθετηθεί και να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους πρωτοετείς φοιτητές στην έναρξη κάθε ακαδημαϊκής χρονιάς.

Η Λουξ αναγνωρίζει τη βαρύνουσα σημασία του Πανεπιστημίου Πατρών στην ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας και ενώνει τις δυνάμεις της με τους φορείς της περιοχής για να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τόσο των φοιτητών όσο και των μόνιμων κατοίκων.

Λίγα λόγια για τη Λουξ

Η Λουξ, η μεγαλύτερη 100% ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών έχει  περισσότερα από 70 χρόνια παρουσίας στην αγορά, αποτελεί ιδρυτικό Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και ξεχωρίζει για τις αυθεντικές συνταγές, την υψηλή ποιότητα και τη χαρακτηριστική γεύση των προϊόντων λουξ, ακολουθώντας μια σταθερά ανοδική πορεία. Με διακρίσεις σε αξιόλογες διοργανώσεις, όπως στα Βραβεία Καινοτομία και Δημιουργική Επιχειρηματικότητα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών,  Corporate Superbrand Greece, European Business Awards, Healthy Diet Awards, Ελληνική Αξία του ΣΒΕ, στη διοργάνωση του ΕΒΕΑ ως «Επιχείρηση και Παράδοση», Retail Business Awards, Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας κλπ., έχει καταξιωθεί στην προτίμηση των καταναλωτών, με ισχυρή παρουσία στα ράφια εντός και εκτός συνόρων. Επιπλέον, η νέα γενιά αναψυκτικών λουξ plusn light και λουξ Tea, εισάγει μια νέα κατηγορία στα light αναψυκτικά και αποτελεί καινοτομία σε διεθνές επίπεδο.