Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (21,9) γραμμάρια ηρωίνης.

Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 μηνών για απόπειρα κλοπής.

Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, σε περιοχή του Αιγίου, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 16χρονος, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε μοτοσικλέτα κατείχε, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μεταλλικό όπλο, με μια μεταλλική γεμιστήρα.

Επιπλέον, συνελήφθη ο πατέρας του ανήλικου για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας του.

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι αφαίρεσε με τη μέθοδο της απασχόλησης από άνδρα, το χρηματικό ποσό των (60) ευρώ.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σκύλος του δάγκωσε εννιάχρονο κορίτσι, στο σώμα και στο κεφάλι, προκαλώντας της σωματική βλάβη.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πατρών.

Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Ανδραβίδα,  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος  Ανδραβίδας – Κυλλήνης, με τη συνδρομή αστυνομικών της ομάδας ελέγχων παραβατικότητας ευπαθών κοινωνικών ομάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Αμαλιάδας, με το οποίο διατάσσεται η σύλληψή του για ληστεία και κλοπή.

Συνελήφθησαν, προχθές το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης, από αστυνομικούς της ομάδας ελέγχων παραβατικότητας ευπαθών κοινωνικών ομάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, τρεις ημεδαποί άνδρες, διότι διαβιούσαν σε αυτοσχέδια παραπήγματα, χωρίς να τηρούνται από μέρος τους οι στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής - ύδρευσης και αποχέτευσης, δημιουργώντας με τον τρόπο αυτό εστία αναπτύξεως μολυσματικών νόσων.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων Ευαίσθητων Κοινωνικών Ομάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας,  ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης (16)  μηνών για δόλια αποδοχή παροχών και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.