Ο Νικηφόρος κάλεσε τους δημοσιογράφους το βράδυ της Τρίτης, με αφορμή τη συνεργασία του με γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Η κάμερα της Super Κατερίνα ήταν εκεί, αλλά ο τραγουδιστής αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις.

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλοντας να μάθει τι ακριβώς είχε συμβεί, κάλεσε τον Νικηφόρο στον αέρα της εκπομπής. Εκείνος αφού σήκωσε το τηλέφωνο, όταν τον ρώτησε γιατί δε μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της την καλημέρισε και της το έκλεισε. Η συνέχεια ήταν η εξής…

«Δε με έχει κλείσει κανένας και με έκλεισε ο Νικηφόρος. Μου λέει “καλημέρα αγάπη μου είμαι λίγο άρρωστος” τον ρώτησα γιατί δε μας μίλησε και μου λέει, “καλημέρα αγάπη μου” και το έκλεισε. Τον Ρέμο να πάρω θα μιλήσει. Να πάρουμε τον Ρέμο; Ακούστε με λίγο γιατί εγώ τον έχω στηρίξει τον Νικηφόρο ουκ ολίγες φορές και έχω μιλήσει με τα καλύτερα. Όλα ωραία αλλά λίγο να καταλαβαίνουμε και ποιοι είμαστε.

Κανονίστε να έρθει ο Νικηφόρος εδώ να ζητήσει συγγνώμη αλλιώς δε θα ξαναπαίξει ούτε πλάνο του. Πλάκα κάνω, να είναι καλά. Απλά από συμπεριφορές ανθρώπων καταλαβαίνεις κάποια πράγματα. Αναρωτιέσαι γιατί ο άλλος είναι στην κορυφή κι ο άλλος δεν έχει φτάσει» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.