Μπλεγμένο είναι ακόμη το κουβάρι της υπόθεσης στη Μεσσήνη με τα αίτια πίσω από την αποτρόπαια ενέργεια του 81χρονου δράστη, ο οποίος σκότωσε με βαριοπούλα την 61χρονη γυναίκα του να μην έχουν αποσαφηνιστεί.

Οι πρώτες, όμως, πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την ιδιοσυγκρασία του ηλικιωμένου από την περιοχή Μπούκα, θέλουν τον συζυγοκτόνο, ο οποίος αυτοκτόνησε με μαχαίρι, να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Αρχικά, με την είδηση εντοπισμό του νεκρού ζευγαριού στο σπίτι τους, λίγο μετά τη 13.00 το μεσημέρι, ορισμένοι θεώρησαν πως επρόκειτο για ανθρωποκτονία σε βάρος των δύο.

Ωστόσο, η κατάθεση του γιου, που βρήκε νεκρό το ανδρόγυνο, ξεκαθάρισε κάπως η εικόνα.

Ο 81χρονος δράστης ήταν ψάλτης που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ φέρεται πως τραυμάτισε θανάσιμα την 61χρονη σύζυγό του με βαριοπούλα την ώρα που κοιμόταν.

Στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του με μαχαίρι.

Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο για να αποκλείσει την περιοχή, ενώ εξακολουθεί να συλλέγει στοιχεία για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Αναμένεται, δε, και το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Συγκλονισμένοι οι γείτονες του ζευγαριού αναφέρουν μεταξύ άλλων: «Αυτό που έχει συμβεί είναι συγκλονιστικό. Δεν μπορεί κανείς να το πιστέψει. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι τον οδήγησε εκεί. Ήταν ήρεμος άνθρωπος».


Φωτογραφίες: patrisnews