Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε η Shaya. H δημοφιλής τραγουδίστρια κάθισε στον καναπέ και μίλησε στη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά για τη διάλυση των Hi-5 και τα πρώτα της παιδικά χρόνια στην Ελλάδα.

«Στεναχωρήθηκα που διαλυθήκαμε με τις Hi-5. Ήταν μία πάρα πολύ ωραία εμπειρία, μία πολύ ωραία εποχή αλλά δεν ήταν επιλογή μας. Μας διέλυσαν τότε» ανέφερε χαρακτηριστικά η Shaya, ενώ πρόσθεσε: «Η Warner Music αποφάσισε ότι δεν θέλει να έχει ελληνικές παραγωγές. Ξαφνικά μας φωνάζουν εκεί στην εταιρεία και μας λένε δεν θα έχετε συμβόλαιο μαζί μας από αύριο«.

Σε σχετική ερώτηση της Μπέττυς Μαγγίρα, η τραγουδίστρια τόνισε: «Δεν βρήκαμε άλλη εταιρεία να μας πάρει, ήταν και ακριβό το όλο project να το πάρει κανείς και να το ξαναστήσει. Υπήρχαν κάποιες εταιρείες που ήθελαν τις 3 από τις 5. Είπαμε αυτό δεν γίνεται, είμαστε Hi-5. Οπότε αποφασίσαμε ότι δεν θα συνεχίσουμε».

«Ξαφνικά έπρεπε μόνη μου να βγαίνω στη σκηνή. Ήταν δύσκολο, γιατί είχα συνηθίσει να έχω άλλες 4 κοπέλες δίπλα μου, που ήταν και φίλες μου. Μου πήρε 3 χρόνια να βρω το δικό μου προσωπικό στυλ και συνέχισε πολύ ομαλά το πράγμα μετά» ανέφερε η Shaya για την solo καριέρα που κλήθηκε να ακολουθήσει, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως το 2020 ήταν προγραμματισμένο να γίνει ένα reunion του συγκροτήματος, το οποίο όμως ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του Covid.

Στη συνέχεια της συνέντευξης η τραγουδίστρια δεν παρέλειψε να μιλήσει για τα πρώτα της χρόνια στην Ελλάδα, ερχόμενη από τη Δανία, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, όταν οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι μάλλον δεν θα μπορέσει να γίνει ποτέ μητέρα.