Η θεατρική ομάδα Πάτρας Υποκριτές επέστρεψε με την θεότρελη κωμωδία καταστάσεων «Ροζ μολότοφ» , των Μ. Ρέππα -Θ. Παπαθανασίου σε σκηνοθεσία Μιλτιάδη Παπλά και "τρέλανε" το κοινό.

Έτσι μετά από μια σειρά επιτυχημένων παραστάσεων το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 12&13 Νοεμβρίου ρίχνουν αυλαία και για να ευχαριστήσουν το κοινό που τους στήριξε έφτιαξαν και ένα αποχαιρετιστήριο βιντεάκι.


"Η ροζ μολότοφ" αποχαιρετά το κοινό

Όσοι ακόμη θέλετε προλαβαίνετε να γελάσετε με την ψυχή σας στις δύο τελευταίες ημέρες παραστάσεων!

Λίγα λόγια για το έργο
Τι συνδέει έναν υπουργό, έναν υφυπουργό κι έναν μεγαλοεργολάβο δημοσίων έργων;
Τι κοινό έχουν μια κατά φαντασίαν ηθοποιός με μια υστερική υπηρέτρια; Πως συνδέονται μια μοιχεία κι ένα μπαούλο με την οικονομική κρίση; Είναι η κρίση μόνο οικονομική; Μήπως πρέπει να πληρώσουνε οι δυο Γερμανοί; Χρήμα, εκβιασμοί, κομπίνες, δωροδοκίες, εξουσία, μίζες, σκάνδαλα, έρωτες, απιστίες, σκαμπρόζικα μυστικά και απατημένοι σύζυγοι, ερωτοχτυπημένοι υπουργοί αγκαλιά με κομπιναδόρους εργολάβους, γόνοι υψηλά ιστάμενων προσώπων που παίζουν με πιστόλια και νεροπίστολα.
Όλοι κλεισμένοι μέσα σ’ ένα ελληνικό γουέστερν μπαούλο βάζουν στην άκρη σαν περιττά ρούχα «τα πιστεύω» τους και τους κανόνες της ηθικής και αφήνουν τον εαυτό τους γυμνό, ακάλυπτο και εκτεθειμένο στο γέλιο μας. Μπερδέματα, εκβιασμοί, μηχανορραφίες, ίντριγκες, κόντρες.
Η διαπλοκή της μεγαλοαστικής τάξης και των πολιτικών. Τα καμώματα του αιώνιου Έλληνα. Οι δρόμοι του χρήματος. Οι φελλοί που καταφέρνουν να επιπλέουν.
Μια κωμωδία μέχρι «δακρύων»
Παίζουν με αλφαβητική σειρά
Μάριος Αγουρίδης
Μαρίνα Γεωργίου
Δημήτρης Γεωργόπουλος
Όλγα Γιακουμάκη
Διονυσία Καβαλλιεράτου
Βάσω Καλοκαιρινού
Πέννυ Κοντογούρη
Μίλτος Καραγιάννης
Ματίνα Λαδικού
Αλέξανδρος Μπίστας
Φώτης Παναγόπουλος

Γιώργος Παράμερος

Βάσια Πλατή

Το έργο παίζεται στο θέατρο Αγορά
Από 14 Οκτωβριου. Κάθε Παρασκευή 21.30 και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20.30