Το βίντεο κλιπ στο νέο τραγούδι του GMARK,  το «Tattoo» κυκλοφόρησε και είναι γεγονός ότι κάνει αίσθηση στο youtube.

To τραγούδι βέβαια του πατρινού μουσικού έχει ανέβει στο διαδίκτυο εδώ και περίπου δύο εβδομάδες και χωρίς να υπάρχει καν βίντεο κλιπ, έχει 350.000 προβολές και είναι νούμερο #10 στις τάσεις.

Όμως και το βιντεοκλίπ του που κυκλοφόρησε εδώ και λίγες ώρες αρέσει στους χρήστες του διαδικτύου αφού είναι καλό - γυρισμένο και έχει όλα αυτά τα στοιχεία που συνθέτουν ένα τραγούδι του είδους.  

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το βίντεο κλιπ έχει γυριστεί έξω από την Πάτρα, στην περιοχή του Ομπλού και σκηνοθέτης είναι ο Epimtx.

Όσο για το καθαρά μουσικό μέρος του τραγουδιού του πατρινού καλλιτέχνη μπορούμε να πούμε ότι έχει αρκετά καλό ρυθμό και ήχο, έξυπνο και άμεσο στίχο, χωρίς να αποφεύγει κάποιους « κομφορμισμούς» του είδους.

Έτσι, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ένα από τα καλύτερα κομμάτια που έχουμε ακούσει τελευταίως σε ότι αφορά την τραπ, καλύτερο από άλλων πιο «διάσημων» μουσικών του είδους εξακολουθεί να κυριαρχεί στις προτιμήσεις της νεολαίας της χώρας μας.

Άλλωστε, το δείχνει και η μέχρι τώρα αποδοχή του από τον κόσμο. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο Spotify έχει 700.000 streams και συνεχίζει. Οπότε καλοτάξιδο.


GMARK - Tattoo (Official Music Video)