Μία αποκλειστική συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τον δημοσιογράφο Ηλία Μαραβέγια παραχώρησε η Μπέσσυ Αργυράκη, η οποία μίλησε για τη συμμετοχή της στον φετινό κύκλο του Just the 2 of Us, τη σχέση με την κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα, αλλά και για τα επόμενά της σχέδια μετά το τέλος του show.

Όλοι μιλούν για την τρομερή χημεία σας με τον Τόλη Παπαδημητρίου στο «J2US». Περνάτε καλά στις πρόβες κι αυτό βγαίνει προς τα έξω;

Όχι μόνο με τον Τόλη, με όλους περνάμε καλά στις πρόβες, έχουμε φτιάξει μια πολύ ωραία παρέα. Δεν μπορείς να φανταστείς με πόση αγάπη μιλάμε ο ένας για τον άλλον. Δεν υπάρχουν ανάμεσά μας ίντριγκα και το άσχημο στοιχείο του σκληρού ανταγωνισμού – τουλάχιστον εγώ δεν το νιώθω. Είμαστε δεμένοι πραγματικά και κάθε φορά που φεύγει κάποιος το αισθανόμαστε ως πλήγμα.

Πώς είναι ο Τόλης ως συνεργάτης;

Νιώθω πολύ τυχερή που είμαστε μαζί, διότι είναι καλό παιδί, τελειομανής, ταλαντούχος και «τρελός», όπως είμαι κι εγώ δηλαδή. Γι’ αυτό μας έδωσαν μάλλον να πούμε και το τραγούδι της Φουρέιρα που λέει «είμαι τρελή» (σ.σ: γέλια). Κάθε κομμάτι που μας δίνουν προσπαθούμε μέσα από πολλές πρόβες να το φέρουμε στα μέτρα μας, δίνοντάς του και μια θεατρική διάθεση. Έτσι, όταν το αποτέλεσμα που βγαίνει είναι θετικό, αυτό αποτελεί συγκίνηση για εμάς.

Είναι στόχος σας ο τελικός;

Παρότι εγώ είμαι η δασκάλα του Τόλη και δεν βρίσκομαι εκεί για να διαγωνιστώ, έχω αναλάβει ένα νέο παδί που έχει όρεξη να πάει μπροστά και ακόμη μεγαλύτερη όρεξη να φτάσει στον τελικό. Νιώθω λοιπόν ότι αυτό είναι άλλη μια κινητήριος δύναμη για μένα, το να προσπαθήσω να μην απογοητευτεί.

Φέτος, λίγο έλειψε να σας δούμε με δική σας στήλη σε πρωινή εκπομπή.

Νόμιζα πως θα με ρωτούσες αν θα με βλέπατε στο Survivor (σ.σ: γέλια)!

Αυτό είναι μάλλον λίγο extreme, ακόμη και για εσάς…

Διάβασα ένα γκάλοπ στα social media που έλεγε «Θέλετε να δείτε την Μπέσσυ στο Survivor, στο GNTM ή κάτι άλλο που δεν θυμάμαι. Το μεγαλύτερο ποσοστό απάντησε «στο Survivor» και έριξα πολύ γέλιο. Πάντως, μετά το J2US θα κάνω μία μεγάλη παύση από την τηλεόραση, εκτός κι αν προκύψει πια κάτι τελείως διαφορετικό.

Μια εκπομπή με την κόρη σας, την Εβελίνα Νικόλιζα;

Η Εβελίνα λέει πως δεν είναι έτοιμη ακόμα να κάνουμε τηλεοπτική εκπομπή μαζί (σ.σ: γέλια)! Εγώ θέλω, εννοείται. Όχι όμως σε κεντρικό ρόλο. Κεντρική παρουσιάστρια να ήταν η Εβελίνα κι εγώ να είχα μια στήλη ή έναν ρόλο σχολιαστικό στο πάνελ, όπως ο Μικρούτσικος στη Super Κατερίνα. Πάντως, άσχετα από εμένα, υπάρχει χρόνος για την Εβελίνα και νομίζω ότι της αξίζουν πολλά, γιατί έχει ταλέντο, αμεσότητα, ευφράδεια λόγου και τοποθετείται πολύ ωραία σε όλα τα θέματα.