Με φόρα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες έφερε ο Νίκος Κοκλώνης το J2US και αυτό το βράδυ του Σαββάτου μέσα από το πρόγραμμα του Alpha. Ο δημοφιλής παραγωγός και παρουσιαστής, βέβαια, δεν ήταν μόνος μιας και κοντά του είχε ξανά την Καίτη Γαρμπή, τον Σταμάτη Φασουλή, την Δέσποινα Βανδή και την Βίκυ Σταυροπούλου.

Τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια, δηλαδή οι επαγγελματίες και οι ερασιτέχνες τραγουδιστές, προσπάθησαν να δώσουν εκ νέου τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν αφενός όσο το δυνατόν πιο υψηλή βαθμολογία από την κριτική επιτροπή όσο και πολλές, πολλές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό του λαμπερού μουσικού σόου του Alpha.

Έτσι, στην πρώτη θέση του πίνακα της κατάταξης από την βαθμολογία των κριτών βρέθηκαν ο Πάνος Τριανταφύλλου με την Φωτεινή Δάρρα και η Ματίνα Νικολάου με τον Βασίλη Πορφυράκη ενώ στην τελευταία βρέθηκαν ο Αγγελος Μπράτης και η Σαμπρίνα.

Ως γνωστόν, όμως, στο J2US τον πρώτο και τον τελευταίο πάντα λόγο τον έχει το τηλεοπτικό κοινό! Για αυτό και λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα, ο Νίκος Κοκλώνης κλήθηκε να ανακοινώσει το ζευγάρι που θα έπρεπε να αποχωρήσει από το συγκεκριμένο live του J2US. Και αυτοί που δεν θα τραγουδήσουν ξανά στη σκηνή του σόου είναι o Άγγελος Μπράτης και η Σαμπρίνα.