Σε ένα ξέσπασμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram προχώρησε το βράδυ της Πέμπτης ο Στάθης Σχίζας.

Ο νικητής του Survivor, με αφορμή κάποια αρνητικά μηνύματα που δέχεται στα social media σχετικά με το αν έχει δωρίσει μερίδιο από το έπαθλο για τα παιδιά με καρκίνο, θέλησε να απαντήσει σε όσους τον κατηγορούν πως δεν κράτησε την υπόσχεσή σου.

Ο Στάθης Σχίζας έγραψε χαρακτηριστικά: «Είχα πει πως δεν θα ξαναμπώ στη διαδικασία να δικαιολογηθώ για κάτι. Αλλά κάποια μηνύματα από κάποιους πονηρούς του καναπέ δεν μπορούν να με αφήσουν αδρανή. (Μάλλον πονάνε ακόμη). Τα χρήματα που είχα πει θα δώσω στα παιδάκια με καρκίνο από το έπαθλο, όπως ξέρετε αλλά κάνετε ότι δεν ξέρετε, δεν έχουν παρθεί ακόμα. Το αν βοηθάω με τον τρόπο μου ή έχω βοηθήσει στο παρελθόν με διαφορετική σημασία της λέξεως βοήθεια είναι δικό μου θέμα και των ανθρώπων που το εισέπραξαν. Αυτό μου αρκεί.

Η πραγματική βοήθεια ξέρετε κύριοι δικαστές αρκετές φορές γίνεται αθόρυβα από σεβασμό στους ανθρώπους. Δεν ξεπουλάμε τον πόνο του συνανθρώπου για προσωπική μας προβολή. Αλλά ψιλά γράμματα για τοξικούς ανθρώπους και κατευθυνόμενους. Ασχοληθείτε με τη γυναίκα σας, τον άντρας σας, το παιδί σας και περάστε ωραία. Αλλά μάλλον δεν έχετε ζωή γι’ αυτό ασχολείστε με τις ζωές των άλλων. Εύχομαι υγεία και χαρά σε όλους σας».