Τη νέα τους συνεργασία έπειτα από 25 χρόνια εγκαινιάζουν ο Αντώνης Ρέμος και η Καίτη Γαρμπή. Οι δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες θα εμφανίζονται φέτος τον χειμώνα στο νυχτερινό κέντρο NOX και μίλησαν για αυτή τους την επανασύνδεση στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Μετά από 25 χρόνια βρισκόμαστε ξανά στη σκηνή μαζί για να τραγουδήσουμε παρέα. Η Καίτη ήταν που με βοήθησε πάρα πολύ στα πρώτα μου βήματα και μου άπλωσε το χέρι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Ρέμος, ενώ η Καίτη Γαρμπή ανέφερε: «Όταν μιλάμε για τον Αντώνη, πάντα το πρώτο πράγμα που λέμε είναι ότι είναι το καλύτερο παιδί. Γι’ αυτό και είμαι ευτυχισμένη που θα συνεργαστώ μαζί του, ξέρει να σέβεται και να εκτιμά τον συνάδελφό του».

Μεταξύ άλλων οι δύο καλλιτέχνες αναφέρθηκαν ο ένας στο παιδί του άλλου. Από την πλευρά του ο Αντώνης Ρέμος είπε πως δε μπορεί να κατασταλλάξει σε ποιον μοιάζει ο γιος της Καίτης Γαρμπή, Δημήτρης, ενώ με τη σειρά της η τραγουδίστρια δήλωσε χαριτολογώντας ότι η κόρη του Αντώνη Ρέμου είναι «ο Αντώνης Ρέμος με μαλλιά». Πατώντας στο σχόλιο της, ο ίδιος ο Αντώνης Ρέμος δήλωσε με χιουμοριστική διάθεση: «Η Ελένη έχει την ατυχία, ενώ έχει μαμά την Υβόννη, να μοιάζει σε μένα».