Ποιος δεν θυμάται τις μεξικάνικες σειρές που υπήρξαν iconic κατά τη δεκαετία των 90s και 00s.

Οι σαπουνόπερες από το Μεξικό και άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής μάς κρατούσαν συντροφιά τα μεσημέρια και τα απογεύματα, όταν ήμασταν παιδιά. Πολλές σειρές πέρασαν μπροστά από τις οθόνες μας και έγιναν επιτυχία, ωστόσο καμία δεν ξεπέρασε τη «Μαρία της γειτονιάς».

Άλλωστε, αν υπάρχει «βασίλισσα της σαπουνόπερας», αυτή είναι σίγουρα η Thalia. Η Αριάδνα Ταλία Σόντι Μιράντα, όπως είναι το πλήρες όνομά της, είναι η αγαπημένη μας «Μαρία της γειτονιάς», «Μαριμάρ» και «Ροζαλίντα».

Μεγαλώσαμε με τις ατάκες της, που μπορεί σήμερα να φαίνονται κωμικές, ωστόσο τότε στα 90s είχαν μεγάλη απήχηση. Ειδικά οι καβγάδες με την θρυλική «Σοράγια Μοντενέργκρο», την κακιά από τη «Μαρία της γειτονιάς». Ακόμη και σήμερα, όταν ακούμε τις λέξεις «παρακατιανή», «καταραμένη φτωχή» και «ρακοσυλλέκτρια» στο μυαλό μας έρχεται ο ρόλος της Σοράγια Μοντενέγκρο που έμεινε αξέχαστη στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό.

Από τότε έχουν περάσει 26 χρόνια και οι δυο ηθοποιοί, σε αντίθεση με το σενάριο που τις ήθελε εχθρές για τα μάτια του Λουίς Φερνάντο Ντε Λα Βέγκας, παραμένουν φίλες. Μάλιστα το βράδυ της Τρίτης δημοσίευσαν μια φωτογραφία στην οποία ποζάρουν χαμογελαστές και αγκαλιασμένες.

Να σημειωθεί ότι η ηθοποιός που υποδυόταν την Σοράγια, Ιτάτι Καντοράλ, το 1995 που γυρίστηκε ο πρώτος κύκλος της σειράς ήταν μόλις 20 ετών. Σήμερα, στα 46 της χρόνια, η ηθοποιός δεν θυμίζει σε τίποτα την εμφάνιση που είχε στη σειρά.

Η Thalia από την άλλη, στα 51 της, δεν φαίνεται να έχει αλλάξει και πολύ...