Ο ηθοποιός Τάσος Γιαννόπουλος παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Εμείς» με την Ίνα Ταράντου, όπου μίλησε για την επιτυχία, την αυστηρή κριτική και τα δύσκολα χρόνια που δε μπορούσε να βρει δουλειά.

«Ακόμα Μάκη με φωνάζουν στον δρόμο. Πριν από μερικά χρόνια ο Αλέξανδρος Πανταζούδης μου είχε προτείνει να παίξω σε μία δραματική σειρά και το είχα φοβηθεί. Άλλο στο θέατρο, στην τηλεόραση μου ήταν λίγο δύσκολο» εξομολογείται ο δημοφιλής ηθοποιός και προσθέτει: «Φέτος όμως είμαι πολύ τυχερός που μου δόθηκε ο ρόλος στο Κάνε Ότι Κοιμάσαι. Ήταν μία ευκαιρία να δέιξω και τον… κακό μου εαυτό».

«Η επιτυχία ήρθε στα 35 και ήταν πολύ απότομο. Από τη μία μέρα στην άλλη ο κόσμος σου φώναζε στον δρόμο, σε ήξερε. Μια μέρα ήμουν με το αυτοκίνητο στη Μεσογείων και πέρασε ένα αμάξι από δίπλα και άρχισαν να μου φωνάζουν» ανέφερε για την επιτυχία του στην τηλεόραση.

«Ο εαυτός μου είναι ο αυστηρότερος κριτής μου. Αυτομαστιγώνομαι αλλά θέλει ένα μέτρο αυτό. Η πιο δύσκολη στιγμή στην πορεία μου ήταν κάποιοι χειμώνες που δεν έβρισκα δουλειά, κάποια οικονομικά προβλήματα που υπήρξαν» παραδέχθηκε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός.