Για τον ρόλο του στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» μίλησε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Ο ηθοποιό μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι αναφέρθηκε στον «Σταυρίνο», τον χαρακτήρα που υποδύεται στη δημοφιλή σειρά του MEGA.

«Ο ρόλος μου είναι διαφορετικός με πολλές ανατροπές και δυσκολίες», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Κάποια στιγμή στη ζωή μου ήμουν σε καροτσάκι, γιατί είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή και ξέρω τις δυσκολίες που έχει ο ρόλος».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή του λόγω της δυσλεξίας και της δυσγραφίας. «Ξεκίνησα να σπουδάζω στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, με ενδιαφέρει η Τέχνη και ο ελληνικός πολιτισμός. Πιο μικρός δεν μπορούσα, λόγω της δυσλεξίας, δεν ήταν στις προτεραιότητές μου. Έχω και δυσγραφία. Δεν μπορείς να γράψεις, μπερδεύεις τις λέξεις ή τις γράφεις ανάποδα. Νιώθεις απόρριψη, είναι σαν ένα είδος κατωτερότητας», ανέφερε.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης, στην πίστη του και δήλωσε πως μέσα από αυτή προσπαθεί να διαμορφώσει τον χαρακτήρα του.

«Πηγαίνω συχνά στο Άγιο Όρος. Το ανακάλυψα από φίλους που πήγαιναν, σε φέρνει πιο κοντά στο να ανακαλύψεις την πίστη σου και τον εαυτό σου. Πολλές φορές έρχομαι σε σύγκρουση με τα θέλω μου. Προσπαθώ μέσα από την πίστη μου να φτιάξω τον χαρακτήρα μου», δήλωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε σε μια εμμονική θαυμάστρια που είχε. «Την ώρα που έφευγα από τις παραστάσεις και πήγαινα στο ξενοδοχείο, με έπαιρνε από πίσω. Ήταν λίγο τρομακτικό», είπε.