Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έγινε πατέρας πριν από λίγες ημέρες και εκείνος και η σύζυγός του, Ελένη Καρβελά έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις.

Η αγαπημένη του γέννησε τα ξημερώματα της Τρίτης ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο όπως έχει ανακοινώσει ο ίδιος, θα πάρει το όνομα Αντωνία.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «OPEN Weekend», η σύζυγος του δήλωσε: «Συγκλονιστική εμπειρία. Κάναμε φυσιολογικό τοκετό. Δεν περίμενα ότι ο τοκετός είναι τόσο συγκλονιστικός. Όταν την αντικρίσαμε, τα συναισθήματα ήταν πάρα πολλά».

Με τη σειρά του, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δήλωσε: «Ο μπαμπάς έκανε συνολικά ό,τι του είπε η Ελένη. Το βασικό είναι οι σύζυγοι και οι μανούλες να νιώθουν άνετα και ασφαλείς. Εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε ό,τι μπορούμε για αυτό».

Αναφορικά με την πρώτη στιγμή που πήρε αγκαλιά την κόρη του, είπε: «Είναι ένα συναίσθημα που δεν περιγράφεται. Το έχουν ζήσει εκατομμύρια άνθρωποι στην ιστορία, αλλά όταν συμβαίνει σε εσένα, καταλαβαίνεις ότι είναι η πιο υψηλή και μεγάλη ώρα που μας έχει δώσει ο Θεός. Εύχομαι σε όλους αγάπη και χαρά».

Το ζευγάρι είχε αναφέρει πρόσφατα πως το μωρό αυτό «ήρθε μετά από πολλές προσευχές». «Δυσκολευτήκαμε αρκετά, αλλά αφήνουμε τα παλιά πίσω, τις δυσκολίες και τα αρνητικά. Έχουμε την κόρη μας αγκαλιά και προχωράμε. Ήδη ο Κωνσταντίνος έχει ξεκινήσει και με βοηθάει από την πρώτη κιόλας ημέρα», λέει η σύζυγός του.

Όσο για την επαφή με την κόρη του, αλλά και σε ποιον μοιάζει, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος απάντησε: «Η επαφή με το παιδί σου είναι κάτι το απερίγραπτο, το υπέροχο, το θαυμάσιο. Μοιάζει και στους δύο. Είναι Μπογδανοκαρβελίτσα. Κουκλάρα μάνα έκανε κουκλάρα κόρη».

Τέλος, αναφορικά με το όνομα που θα πάρει το μωρό, δήλωσαν: «Το όνομα το ψάχνουμε ακόμα. Πρώτα από όλα, ευχαριστώ τον Θεό, αλλά μετά ευχαριστώ τη γυναίκα μου την Έλενα».