Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε το 25ο 24 Ώρες Ελλάδα γεύση του οποίου μπόρεσαν οι λάτρεις της αυτοκίνησης να πάρουν από την ολιγόωρη ανάπαυλα της νυχτερινής ανασυγκρότησης που έγινε στην πόλη μας. Τα οχήματα που άρχισαν να γεμίζουν την Πλατεία Βασ. Γεωργίου από το απόγευμα του Σαββάτου, παρέμειναν έως αργά το βράδυ καθώς από τις 23:00 βάση προγράμματος ξεκίνησαν να εκκινούν ανά λεπτό για το νυχτερινό σκέλος του αγώνα.

Τα πληρώματα υποδέχθηκε ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος της Πάτρας ο οποίος με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος "κέρασε" τα πληρώματα τεντούρα και λουκούμια σε μία "συσκευασία" δώρου ενώ προσέφερε νερό και αναψυκτικά θέλοντας να αναδείξει κάποια από τα τοπικά προϊόντα αλλά και την καλή φιλοξενία που μπορεί να προσφέρει η πόλη. Σημαντική και η βοήθεια του Δήμου Πατρέων ο οποίος παραχώρησε ευγενικά την Πλατεία αλλά φρόντισε και για την ηλεκτροδότηση αλλά και την προμήθεια κιγκλιδωμάτων προκειμένου να διευκολυνθούν οι διοργανωτές.

Στο αγωνιστικό τομέα για την ιστορία νικητές αναδείχθηκαν οι: 'Huffy" Σταυρόπουλος Δημ. με συνοδηγό τον Χατζή Χρήστο με ένα VW GOLF GTI Gr2 με μόλις 44,3 βαθμούς ποινής ενώ τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα έλαβαν οι Κατοχιανός Γεράσιμος και Χριστακέας Γιώργος με ένα FORD FIESTA και οι Λάγγας Γεώργιος και ο Πετρόγιαννης Σπύρος με ένα ALFA ROMEO 75. Την πλήρη σειρά κατάταξης στο Regularity μπορείτε να δείτε εδώ ενώ τους νικητές ανά κατηγορία εδώ.

Στο 12ωρο στην Trophy νικητές οι Κουνέλης Δημήτριος με συνοδηγό τον Κουνέλη Άγγελο με ένα TOYOTA STARLET, δεύτεροι οι Λαλούσης Ηλίας με τον Καστανιώτη Εμμανουήλ με ένα TOYOTA COROLLA Gti-16 και στην τρίτη θέση οι Μαλάκης Μάκης με τον Καλλανιώτη Άγγελο με ένα πανέμορφο TOYOTA CELICA Sti, είχαμε δηλαδή τριπλέτα ιαπωνικών της TOYOTA.

Στο 24ωρο Trophy οι νικητές Μαλάκης Μάκης με τον Καλλανιώτη Άγγελο με το TOYOTA CELICA Sti οι Λαλούσης Ηλίας με τον Καστανιώτη Εμμανουήλ και την τριάδα έκλεισαν οι Τρίκαρδος Δημήτρης με τον Ηλία Μανιάτης με ένα PORSCHE 944. Δεν έλειψαν βέβαια και διάσημες συμμετοχές όπως ο Σουλτάτος Λευτέρης με τη Βάσω Λασκαράκη οι οποίοι και διακρίθηκαν με το VW BEETLE στην κατηγορία G3 REGULARITY.

Όπως ήταν φυσικό σε μία τόσο μεγάλη εκδήλωση δεν έλειψε και το ενδιαφέρον τοπικών πληρωμάτων τα οποία συμμετείχαν με αξιώσεις και κάποια από αυτά διακρίθηκαν. Έτσι αξίζει να αναφέρουμε ότι οι Χρόνης Ανδρέας με τον Ζαφειρόπουλο Ανδρέα πήραν την τρίτη θέση στην κατηγορία F, οι Κωνσταντάτος Ηλίας - Κωνσταντάτος Τάσος με ένα Peugeot 106 Rallye δεύτεροι στα youngtimer στο 12ωρο και τρίτοι οι Μπάντζης Αντώνης και Μπάντζης Σταύρος με ένα FIAT COUPE.

Συμμετείχαν επίσης οι Βαγενάς Αλέξιος - Μάργαρης Παναγιώτης με FORD SIERRA, οι Πλέγας Βασίλειος, Πλέγας Ηλίας με ένα BMW E30, οι Θεοχάρης Γεράσιμος - Χρόνης Κωνσταντίνος με ένα TOYOTA COROLLA AE75, οι Σουβαλιώτης Φώτης- Κοτσάφτης Χρύσανθος με ένα VW GOLF II, οι Πέτρου Λευτέρης-Δημακόπουλος Κώστας ALFA ROMEO 75 και οι Γιαννόπουλος Βασίλης - Μιχαλόπουλος Ηλίας με FIAT CINQUECENTO. Η απονομή των επάθλων έγινε την Τρίτη στο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης όπου τα πληρώματα χειροκρότησαν όλους τους νικητές, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το επόμενο 24 Ώρες Ελλάδα που είναι ένας αγώνας ορόσημο για το ιστορικό αυτοκίνητο.