Μια γυναίκα κατάφερε να εξαπατήσει καταστηματάρχες στο κέντρο της Πάτρας με το πρόσχημα ότι συγκέντρωνε είδη για το Ειδικό Σχολείο Κωφών-Βαρηκόων στην Αρόη.

Την απάτη γνωστοποίησε η διευθύντρια του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου, Αγγελική Νικολοπούλου αναφέροντας τα εξής σε ανάρτηση:

Αγαπητοί φίλοι παρακαλώ την προσοχή σας.

Το περασμένο Σάββατο, μια γυναίκα πέρασε απ' όλα τα καταστήματα της Κανακάρη. Παρουσιάζονταν ως εκπρόσωπος του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κωφών Βαρηκόων και του 18ου Γυμνασίου ( Αρόη) , που έχει Γυμνασιακές & Λυκειακές τάξεις κωφών. Ζητούσε λευκά είδη κλπ για τα σχολεία μας. Δυστυχώς πολλοί καταστηματάρχες ανταποκρίθηκαν και αυτή η γυναίκα, που είναι απατεώνισσα συγκέντρωσε πολλά. Απορούμε με τους καταστηματάρχες, πως έδιναν σε μια γυναίκα άγνωστη, η οποία δεν επιδείκνυε κανένα έγγραφο δικό μας.

Σήμερα το μάθαμε και ενημερώσαμε το ΔΣ του εμπορικού συλλόγου, ώστε να ενημερώσει τα μέλη του. Παρακαλούμε την επόμενη φορά, που αυτή η γυναίκα ή άλλος θα ζητήσει να προσφέρετε για τα σχολεία μας, να καλέσετε την αστυνομία.