Η Ευαγγελία Μουμούρη παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τον ρόλο που έπαιξε η γνωριμία της με τον Γιάννη Μπέζο στην καριέρα της, αλλά και το πώς ήρθε το θέατρο στη ζωή της, μιας και το αγαπούσε πολύ από πολύ μικρή ηλικία.

Μαζί με τον Τόνυ Δημητρίου πρωταγωνιστούν φέτος στην τηλεοπτική σειρά "Τρία Μίλια" και μεταξύ τους φαίνεται να εκτυλίσσεται ένας μεγάλος έρωτας.

Η Ευαγγελία Μουμούρη και ο Τόνυ Δημητρίου παραχώρησαν συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και μίλησαν για όλους και για όλα. Οι δυο ηθοποιοί αποκάλυψαν το πώς ξεκίνησαν πριν απο μερικά χρόνια την καριέρα τους ενώ η Ευαγγελία Μουμούρη δεν δίστασε να κάνει μια εξομολόγηση για τα παιδικά της χρόνια, που πήγαινε πολύ συχνά στο θέατρο και μέσα από αυτό είχε κατασταλάξει από πολύ νωρίς στο τι θέλει να κάνει επαγγελματικά.

Υπάρχουν άνθρωποι στους οποίους οφείλετε μέρος της καριέρας σας;

Τόνυ: Στον Μίνωα Βολανάκη, έναν από τους σπουδαιότερους σκηνοθέτες που είχαμε στην Ελλάδα, έναν μεγάλο δάσκαλο. Μαζί του έκανα 5 έργα μέχρι τα 30 μου -τρομερά ευλογημένος. Είχα δασκάλα τη Μαίρη Αρώνη, τον Τάσο Λιγνάδη και την 'Ελενα Τσουκαλά στον χορό, που έκανε χορό και στη Βουγιουκλάκη όταν ήταν η Αλίκη σπουδάστρια. Νομίζω όμως ότι η Αλίκη τα πήγε καλύτερα. (Γελάει.)

Ευαγγελία: Εγώ οφείλω στην Αντιγόνη Βαλάκου. Ενώ ήταν σκληρή, είδα τη σκληράδα της, την αποδέχτηκα και την αγάπησα. Στον δάσκαλό μου Γιώργο Μιχαλακόπουλο, που με πήρε από το πρώτο έτος και με έβγαλε στο θέατρο, χρωστάω όλη μου τη θεατρική μου επιμονή, στοχοπροσήλωση και τεχνική. Και στον Γιάννη Μπέζο, που με πήρε από το θέατρο και με έβγαλε στην τηλεόραση, κάναμε μαζί τον Αριστοτέλη τον άριστα, Τα "Μαχαιρώματα" και το Ευτυχισμένοι μαζί.

Πώς ήσασταν ως παιδιά;

Τόνυ: Γεννήθηκα στο Λονδίνο - η μητέρα μου είναι από την Κοπεγχάγη και ο πατέρας μου Ελληνοκύπριος. Είμαι μισός Δανός και μισός Ελληνοκύπριος δηλαδή. Ο πατέρας μου, Κώστας Δημητρίου, είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης στην Κύπρο με απίστευτο βιογραφικό. Είναι ο Κωνσταντάρας της Κύπρου.Έχει κάνει πολύ θέατρο, από ταινία με τον Ντίνο Ηλιόπουλο και τον Μάνο Κατράκη, και στο Λονδίνο όπου πήγε για σπουδές
στη σκηνοθεσία γνώρισε τη μητέρα μου και προέκυψαν τρεις γιοι. Εγώ είμαι ο μεσαίος. Τα αδέλφια μου έχουν εταιρεία παραγωγής όπου γυρίζουν διαφημιστικά και σίριαλ.

Δεν παίζεις στις παραγωγές τους;

Τόνυ: Όχι, παίρνουν μόνο καλούς ηθοποιούς. (Γελάει.)

Εσύ, Ευαγγελία;

Ευαγγελία: Είμαι μοναχοπαίδι και επειδή στο σπίτι μου δεν είχα παρέες, έφτιαχνα ιστορίες με το μυαλό μου.

Το θέατρο ήρθε στη ζωή μου πολύ νωρίς ως θεατής. Μεγάλωσα στο κέντρο της Αθήνας, στον Άγιο Παύλο, το σχολείο μου ήταν απέναντι από το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη και δίπλα στη Φίνος Φιλμ, θυμάμαι ότι πετούσαν παλιές μπομπίνες και εμείς ψάχναμε να δούμε τι ήταν και ποιοι ηθοποιοί ήταν σε αυτά τα φιλμ. Η διασκέδασή μου ήταν το θέατρο.