Στην εκπομπή «Δύο στη 1» βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Καραμίχος προκειμένου να συναντήσει την Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση με τα δυο του παιδιά και τα λάθη που διαπιστώνει πως πράττει ο ίδιος στην καθημερινότητα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καραμίχος εξομολογήθηκε πως «το πάω μέρα με τη μέρα. Οι γονείς εκπαιδευόμαστε με τα παιδιά. Νομίζω ότι αυτό που χρειάζεται να κάνουμε και δεν είναι καθόλου εύκολο είναι το να ακούμε. Κάθε μέρα συνειδητοποιώ ότι δεν τον ακούω αρκετά. Και την κόρη μου που ήμουν πολύ πιο μικρός όταν γεννήθηκε, σίγουρα δεν την άκουγα. Σιγά σιγά έμαθα. Και τον γιο μου τώρα. Κάθε μέρα συνειδητοποιώ πράγματα. Σκέφτομαι, “α, εκεί πιέζεις το παιδί χωρίς λόγο”. Σαφώς σε κάποια πράγματα πρέπει να βάζεις όρια γιατί έτσι αισθάνονται ότι αγαπιούνται. Η διαφορά όμως στο “βάζω όρια” και το “καταπιέζω” δεν είναι εύκολο» είπε ο Γιώργος Καραμίχος.

Παράλληλα, ο Γιώργος Καραμίχος δήλωσε ακόμα πως «δεν μπορώ να αλλάξω κάτι. Ο γιος μου είναι εννέα ετών. Η κόρη μου είναι 24, δε θα άλλαζα τίποτα σε αυτό το μαγικό πλάσμα που έχει γίνει. Έχω κάνει λάθη πολλά. Στα 24 μου φαντάζομαι έκανε πιο πολλά σε σχέση με τώρα. Η κόρη μου βεβαίως μου τα λέει, έχουμε μια πολύ ανοιχτή σχέση. Είμαστε οικογένεια επί της ουσίας».