Το patrasevents.gr σας στέλνει στην παράσταση "Ροζ μολότοφ" στο θέατρο Αγορά που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου και ώρα 21:30.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα μήνυμα στην κοινότητα του patrasevents.gr στο Viber γράφοντας το ονοματεπώνυμο και το θέμα του διαγωνισμού, προκειμένου να μπείτε αυτομάτως στην κλήρωση για να είστε ο ένας από τους δύο τυχερούς που θα κερδίσουν μια διπλή πρόσκληση.

Τα ονόματα των νικητών με τη λήξη του διαγωνισμού, θα ανακοινωθούν στην κοινότητα του patrasevents.gr στο Viber στις 24/10 και ώρα 20:00 και οι τυχεροί θα ενημερωθούν μέσω αυτής για τη διαδικασία παραλαβής των εισιτηρίων τους.


Η θεατρικη ομάδα Πατρας Υποκριτες επιστρέφει με την θεότρελη κωμωδία καταστάσεων «Ροζ μολότοφ»

Η θεατρικη ομάδα Πατρας Υποκριτες επιστρέφει με την θεότρελη κωμωδία καταστάσεων «Ροζ μολότοφ» των Μ. Ρέππα -Θ. Παπαθανασίου σε σκηνοθεσία Μιλτιάδη Παπλά

Λίγα λόγια για το έργο
Τι συνδέει έναν υπουργό, έναν υφυπουργό κι έναν μεγαλοεργολάβο δημοσίων έργων;
Τι κοινό έχουν μια κατά φαντασίαν ηθοποιός με μια υστερική υπηρέτρια; Πως συνδέονται μια μοιχεία κι ένα μπαούλο με την οικονομική κρίση; Είναι η κρίση μόνο οικονομική; Μήπως πρέπει να πληρώσουνε οι δυο Γερμανοί; Χρήμα, εκβιασμοί, κομπίνες, δωροδοκίες, εξουσία, μίζες, σκάνδαλα, έρωτες, απιστίες, σκαμπρόζικα μυστικά και απατημένοι σύζυγοι, ερωτοχτυπημένοι υπουργοί αγκαλιά με κομπιναδόρους εργολάβους, γόνοι υψηλά ιστάμενων προσώπων που παίζουν με πιστόλια και νεροπίστολα.
Όλοι κλεισμένοι μέσα σ’ ένα ελληνικό γουέστερν μπαούλο βάζουν στην άκρη σαν περιττά ρούχα «τα πιστεύω» τους και τους κανόνες της ηθικής και αφήνουν τον εαυτό τους γυμνό, ακάλυπτο και εκτεθειμένο στο γέλιο μας. Μπερδέματα, εκβιασμοί, μηχανορραφίες, ίντριγκες, κόντρες.
Η διαπλοκή της μεγαλοαστικής τάξης και των πολιτικών. Τα καμώματα του αιώνιου Έλληνα. Οι δρόμοι του χρήματος. Οι φελλοί που καταφέρνουν να επιπλέουν.
Μια κωμωδία μέχρι «δακρύων»
Παίζουν με αλφαβητική σειρά
Μάριος Αγουρίδης
Μαρίνα Γεωργίου
Δημήτρης Γεωργόπουλος
Όλγα Γιακουμάκη
Διονυσία Καβαλλιεράτου
Βάσω Καλοκαιρινού
Πέννυ Κοντογούρη
Μίλτος Καραγιάννης
Ματίνα Λαδικού
Αλέξανδρος Μπίστας
Φώτης Παναγόπουλος

Γιώργος Παράμερος

Βάσια Πλατή

Το εργο θα ανεβεί στο θέατρο Αγορά
Από 14 Οκτωβριου. Κάθε Παρασκευή 21.30 και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20.30

Θέλετε και άλλους διαγωνισμούς; Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τι παίζει; Μάθετε πως!

Εάν έχετε στο κινητό σας ή στον υπολογιστή σας την εφαρμογή Viber, μπορείτε τώρα να γίνετε και εσείς μέλος της κοινότητας του patrasevents.gr πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://invite.viber.com/?g2=AQBQkJjJukytUExgE83IK%2FVv%2BMy37%2BWgNjWbONGphJCllj606mgXZHp5amPnjBDx

Έτσι, δεν θα χάνετε τίποτα και θα είσαστε πάντα ενήμεροι μέσα από το μεγαλύτερο live chat της περιοχής μας!