Η Χριστίνα Παππά που την είδαμε να συμμετέχει στο Asia Express με τον γιο της Δημήτρη, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και μέσα σε όλα, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον νέο της ρόλο, αυτόν της γιαγιάς. Η σύντροφος του γιου της, Άννα Μπεζάν πριν από έναν μήνα έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα κοριτσάκι που θα πάρει το όνομα της γιαγιάς του.

«Νιώθω υπέροχα. Είναι δώρο ζωής. Οι ωραιότερες μέρες της ζωής μου είναι η 16η Ιουλίου που γέννησα τον Δημήτρη και 25 Σεπτεμβρίου που γεννήθηκε η μικρή Χριστίνα. Τώρα στην αρχή δε μπορώ να βοηθήσω επειδή σέβομαι το ζευγάρι. Κάθισα στην αρχή επειδή μου το ζητήσανε στο σπίτι τους. Σέβομαι το ζευγάρι.

Ελληνίδα μάνα είμαι, πεθερά δεν… Από εκεί και πέρα δεν είναι ότι θα ράψω και το στόμα μου, αν δω κάτι που δε μου αρέσει θα το πω με τον δικό μου τον ωραίο τρόπο. Πάω πάνω από την κούνια του μωρού, την κοιτάζω και της λέω, “Χριστίνα, άσε να λέει η μάνα σου, μόλις μεγαλώσεις σε έχω πάρει και φύγαμε”» είπε η Χριστίνα Παππά.

Σε άλλο σημείο, η Χριστίνα Παππά αναφέρθηκε στην νύφη της Άννα Μπεζάν με πολύ όμορφα και τρυφερά λόγια.

«Για την Άννα τη νύφη μου να πω ότι είναι ένα υπέροχο πλάσμα. Γλυκύτατη, τρυφερή, τρομερή ηθοποιός γιατί την παρακολουθούσα πριν τη γνωρίσω από κοντά και τη θαύμαζα. Είναι καλή σύζυγος και χαίρομαι πάρα πολύ γιατί σε όλη μου τη ζωή ήθελα μια κόρη και η Χριστίνα ήρθε στη ζωή μας» είπε.