Το πάθος του για τα τυχερά παιδιά έκανε έναν 44χρονο οδηγό εταιρείας στο Ηράκλειο να υπεξαιρέσει χρήματα της δουλειάς του και να σκηνοθετήσει κλοπή σε βάρος του. Όμως, το "θέατρο" που έπαιξε όταν εμφανίστηκε στα γραφεία της Ασφάλειας για να κάνει καταγγελία ήταν εξόφθαλμο!

Ο 44χρονος κατήγγειλε το απόγευμα της Δευτέρας ότι σταμάτησε με το φορτηγό της εταιρείας στην οποία εργάζεται σε ένα ΑΤΜ για να κάνει ανάληψη χρημάτων και έπειτα το άφησε για λίγο και κατέβηκε να αγοράσει κάτι. Όπως ισχυρίστηκε, όταν επέστρεψε διαπίστωσε ότι άγνωστος είχε κλέψει το τσαντάκι του, που περιείχε 1.600 ευρώ από τις διανομές και τις παραγγελίες που έκανε.

Στην πορεία της προανάκρισης, ο 44χρονος έπεσε σε αντιφάσεις και, όταν οι αστυνομικοί τον ενημέρωσαν πως οι κάμερες της τράπεζας δεν έδειχναν κάποιον να πλησιάζει στο αυτοκίνητο, αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι δεν έπεσε θύμα κλοπής, αλλά "έφαγε" τα χρήματα στον τζόγο!

Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί και να σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία για ψευδή κατάθεση και υπεξαίρεση, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: protothema