Η στυγερή δολοφονία της 12χρονης Λόλα έχει σοκάρει την Γαλλία. Το άτυχο κορίτσι βρέθηκε νεκρό και κακοποιημένο μέσα σε ένα μπαούλο. Για τη δολοφονία του παιδιού κατηγορείται μια 24χρονη που συνελήφθη.

Σε βάρος της 24χρονης γυναίκας απαγγέλθηκαν κατηγορίες για δολοφονία και παρά φύση βιασμό και πέρασε την πρώτη νύχτα στη φυλακή. Η 24χρονη Dahbia Β. είναι άστεγη από την Αλγερία, που βρίσκεται στη χώρα χωρίς χαρτιά από την ηλικία των 21 ετών, όταν είχε μεταβεί στη Γαλλία με μαθητική βίζα. Είχε την υποχρέωση από τις γαλλικές αρχές να εγκαταλείψει τη γαλλική επικράτεια.

Η 24χρονη, στην τέταρτη κατάθεσή της στις Αρχές, ομολόγησε. Αναγνωρίζει ότι παρέσυρε την Λόλα στο ασανσέρ μέχρι το διαμέρισμα της αδελφής της, όπου διέμενε κάποιες φορές. Το συγκεκριμένο διαμέρισμα είναι στην ίδια πολυκατοικία που έμενε η Λόλα με την οικογένειά της.

Της ζήτησε να κάνει ντους και στη συνέχεια κακοποίησε το παιδί σεξουαλικά. Η ομολογία της συγκλονίζει. Σαν να έχει αποσυνδεθεί από τη φρίκη που έχει διαπράξει. Εξηγεί πως έβαλε ταινία στο πρόσωπο της 12χρονης τη στιγμή που το κοριτσάκι πέθαινε από ασφυξία.

Στους σοκαρισμένους ανακριτές η 24χρονη περιγράφει ότι πήρε έναν καφέ και στη συνέχεια άκουσε μουσική στο σπίτι πριν μαχαιρώσει την μαθήτρια στον λαιμό. Ήπιε το αίμα του θύματος, αφού το έβαλε σε ένα μπουκάλι, το οποίο μέχρι τώρα δεν έχει εντοπιστεί.

«Την έπιασα από τα μαλλιά. Έβαλα το κεφάλι της ανάμεσα στα πόδια μου. Είχα οργασμό» φέρεται να είπε η κατηγορούμενη.

Στη συνέχεια με ένα ψαλίδι ή μαχαίρι χτύπησε το κοριτσάκι μέχρι που σχεδόν έκοψε το κεφάλι του και ήπιε το αίμα του. Ήταν σχεδόν απαθής μπροστά στους ανακριτές στους οποίους είπε για τον φόνο: «Δεν μου κάνει ούτε ζέστη ούτε κρύο. Κι εγώ βιάστηκα και είδα τους γονείς μου να πεθαίνουν μπροστά μου».

Κίνητρο του φόνου πιθανότατα είναι το γεγονός ότι η θυρωρός-μητέρα της Λόλα, δεν της έδωσε πάσο για να μπαίνει ελεύθερα μέσα στην πολυκατοικία. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, όπως είπε η 24χρονη στις Αρχές, πέρασε την Λόλα για την μητέρα της και ήθελε να της κάνει κακό.

Πηγή: enikos