Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αποφάσισε να αλλάξει δικηγόρο. 17 μήνες μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ο καταδικασμένος σε ισόβια πιλότος, απέλυσε τον Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη…

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρίσκεται στη φυλακή για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά και πλέον ψάχνει νέο δικηγόρο. Ο καταδικασμένος σε ισόβια πιλότος, αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία του, με τον δικηγόρο Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, που τον εκπροσωπούσε από τη στιγμή που συνελήφθη. Όταν αποκαλύφθηκε το θέατρο που έπαιζε και ο ίδιος οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης. Όλα αυτά την ώρα που η κόρη του Λυδία, κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της, μακριά από την Ελλάδα.

Αποκλειστικές πληροφορίες ότι ο καταδικασμένος για την δολοφονία της άτυχης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά αλλάζει δικηγόρο και δεν θα συνεχίσει να εκπροσωπείται από τον Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, ο οποίος ήταν συνήγορος του από την πρώτη στιγμή μετά από την σύλληψη του, μετέδωσε η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Ως βασικός λόγος της απόφασης του συζυγοκτόνου για την αλλαγή δικηγόρου είναι πως του αποδίδει ευθύνες για την καταγραφή της μητέρας του από τηλεοπτική κάμερα και την προβολή της από τηλεοπτικό σταθμό, αν και δεν έχει προκύψει κάποια άμεση εμπλοκή του δικηγόρου στο εν λόγω περιστατικό.

Μάλιστα, σημειώθηκε πως μετά την έκδοση της πρωτόδικης απόφασης, έχουν αραιώσει οι επαφές του δικηγόρου με τον καταδικασμένο για την δολοφονία της Καρολάιν και του σκύλου τους, όπως και οι επισκέψεις του στις φυλακές όπου κρατείται ο πιλότος.

newsit.gr