Ο Νέιτ Ρόμπινσον ανακοίνωσε πως πάσχει εδώ και τέσσερα χρόνια από νεφρική ανεπάρκεια προκαλώντας σοκ στον κόσμο του NBA!

O παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Νέιτ Ρόμπινσον «τάραξε» τον μαγικό κόσμο του NBA καθώς ανακοίνωσε πως τα τελευταία τέσσερα χρόνια πάσχει από νεφρική ανεπάρκεια.

Ο 38χρόνος Αμερικάνος προχώρησε στην ανακοίνωση αυτή καθώς σύμφωνα με τον ίδιο θέλει να βοηθήσει όλους όσους εκείνους έχουν το ίδιο πρόβλημα υγείας.

Να θυμίσουμε πως ο Ρόμπινσον έχει αγωνιστεί σε Θάντερ, Ουόριορς, Νάγκετς, Κλίπερς, Πέλικανς, Σέλτικς, Νικς, Μπουλς.

Η ανακοίνωση του Νέιτ Ρόμπινσον:

«Πρόσφατα άρχισα να λαμβάνω θεραπείες για τη νεφρική ανεπάρκεια, με την οποία παλεύω τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Μοιράζομαι αυτά τα νέα τώρα γιατί θέλω να γίνω η… φωνή για όλους αυτούς που έχουν πρόβλημα να μιλήσουν για αυτή την ασθένεια, θέλω να έρθουμε κοντά για έναν μεγαλύτερο σκοπό, την υγεία μας.

Ποτέ δεν ήμουν ένας ομιλητικός ηγέτης μέσα στο γήπεδο, γιατί προτιμούσα να αποτελώ το παράδειγμα, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσω και να βοηθήσω όσους πάσχουν από νεφρική ανεπάρκεια. Είμαι ευγνώμων για την θεραπεία και την φροντίδα που έχω λάβει. και ελπίζω μέσω αυτή της ανακοίνωσης να βοηθήσω και άλλους ανθρώπους».