Στο top - 5 των χειμερινών προορισμών για την 28η Οκτωβρίου βρίσκονται τα Καλάβρυτα σε ότι αφορά τη ζήτηση που υπάρχει από όσους αποφασίσουν να πάνε για τριήμερο.

Ήδη οι κρατήσεις στα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης στα Καλάβρυτα έχουν φτάσει το 90%, ενώ στα ξενοδοχεία των Καλαβρύτων οι κρατήσεις για το συγκεκριμένο τριήμερο είναι στο 75% με μία αυξητική τάση.

Όπως όλα δείχνουν η χειμερινή σεζόν για τα Καλάβρυτα θα ξεκινήσει με εντυπωσιακό τρόπο, έχοντας πληρότητα που μπορεί να φτάσει ακόμα και το 100% τόσο στα ξενοδοχεία όσο και στα καταλύματα του Airbnb.

Πάντως, το φθινόπωρο είναι μία εποχή που φέρνει κόσμο στα Καλάβρυτα αν όχι για διαμονή, τουλάχιστον στην αγορά, με την επισκεψιμότητα να έχει ανέβει τις αρχές του Οκτωβρίου, ύστερα από ένα καλό Αύγουστο και ένα χαμηλό Σεπτέμβριο.

Ρόλο σε αυτό εξακολουθεί και παίζει το τρένο του Οδοντωτού που φέρνει κόσμο (κυρίως ξένους) στην αγορά των Καλαβρύτων ακόμα και το φθινόπωρο. Ζητούμενο βέβαια είναι να αυξήσει τα δρομολόγια του η εταιρεία, η Hellenic Train, κάτι που παρά τις εκκλήσεις της αγοράς, δεν έχει γίνει μέχρι ώρας.