Πριν από χρόνια, η εταιρεία Lay's διατεινόταν για τα πατατάκια της ότι «κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο ένα». Σαφώς η φίρμα έχει αποδείξει με το παραπάνω το σλόγκαν της από τότε, καθώς έχει δημιουργήσει ένα παγκόσμιο brand name με φανατικούς καταναλωτές. Κανείς βέβαια δεν θα περίμενε ότι θα ερχόταν κάποια στιγμή που ένας οίκος μόδας θα μετέτρεπε τη συσκευασία του αγαπημένου σνακ σε αξεσουάρ πολυτελείας.

Η Balenciaga ήρθε να κάνει πραγματικότητα αυτό που κανείς δεν φανταζόταν. Το αποτέλεσμα της συνεργασίας της με τη Lay’s είναι μια τσάντα 1.800 δολαρίων που μοιάζει ακριβώς με ένα από τα εμβληματικά σακουλάκια που περιέχουν τα πατατάκια της δεύτερης.

Ναι, σωστά διαβάσατε. Φτιαγμένη από εξωτικό δέρμα, η τσάντα αναπαριστά το κλασικό σχέδιο της σακούλας με τα πατατάκια, διαθέτει το διακριτικό logo της Balenciaga και διατίθεται σε τρία χρώματα: κόκκινο, κίτρινο και μπλε.

Η τσάντα περιλαμβάνει επίσης μεταλλική ασημί φόδρα και απλό κλείσιμο με φερμουάρ στο επάνω μέρος και έκανε την εμφάνισή της για πρώτη φορά στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Πηγή: insider.gr