Τον οικονομικό καρπό της εξαιρετικής διοργάνωσης με πρωταγωνίστρια τη διακεκριμένη Σοπράνο κ. Βασιλική Καραγιάννη που απόλαυσαν εκατοντάδες πολίτες, παρέδωσαν χθες στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με καρκίνο «Φλόγα» οι κυρίες του Ομίλου Inner Wheel Πάτρας - Βορρά – Ρίου που είχαν και την ευθύνη της διοργάνωσης.
Η πρόεδρος του Ομίλου, Μαρία Ασημακοπούλου, πλαισιωμένη από μέλη του Ομίλου παρέδωσε στους
εκπροσώπους του Τμήματος Πάτρας της «Φλόγας», το ποσό των 4.000 ευρώ.
Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου ευχαρίστησαν θερμά την κ. Ασημακοπούλου και όλα τα μέλη του Ομίλου Inner Wheel Πάτρας - Βορρά – Ρίου, για την κοινώς ομολογουμένως θαυμάσια εκδήλωση που διοργάνωσαν. Πέραν του οικονομικού αποτελέσματος αποτέλεσε κι ένα σημαντικό βήμα για την προβολή του έργου της «Φλόγας».
Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς την κ. Καραγιάννη που συμμετείχε αφιλοκερδώς, τον δήμο Πατρέων για τη διάθεση της Ορχήστρας Νυχτών Εγχόρδων και τη μαέστρο της, Βάγια Ζεπάτου, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας που κάλυψε όλα τα έξοδα της διοργάνωσης, τους ανθρώπους της Αχάια Κλάους για τη διάθεση του χώρου αλλά και τη ζεστή φιλοξενία που επιφύλαξαν, και προς όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση της εκδήλωσης. Τέλος θερμές ευχαριστίες απευθύνει η «Φλόγα», στους Αχαιούς που με τη συμμετοχή τους συνέβαλαν στην ενίσχυση του πολύπλευρου έργου της.