Συνέντευξη παραχώρησε ο Ιβάν Σβιτάιλο και αναφέρθηκε στην περίοδο της καραντίνας, αλλά και στον λόγο, για τον οποίο δεν πήγε στο Survivor.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο Ιβάν Σβιτάιλο μίλησε για τις δυσκολίες που έζησε κατά την πανδημία και την περίοδο της καραντίνας.

«Ήταν μια δύσκολη περίοδος η καραντίνα για τον καλλιτεχνικό κλάδο. Είχα τηλεοπτικές εμφανίσεις, ζούσα με επιδόματα και έχουμε μάθει να ζούμε και με λιγότερα», είπε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στους καλλιτέχνες που επιλέγουν να αναλαμβάνουν δουλειές αφιλοκερδώς. «Οι επαγγελματίες πρέπει να πληρώνονται, αλλά δεν ξέρω εάν κάποιος πρέπει να συμμετέχει κάπου αφιλοκερδώς», είπε.

Αναφορικά με τους ανθρώπους από τον χώρο του θεάματος που σέβεται, δήλωσε: «Γνωρίζω τον Γιάννη Κακλέα κι είναι βαθιά ευγενικός. Ο Μάρκος Σεφερλής είναι από τους λίγους που προπληρώνει τους συναδέλφους τους».

Τέλος, αναφέρθηκε στο Survivor και την απόφασή του να μη συμμετάσχει τελικά. «Είχα πει ναι στην πρώτη προσέγγιση για το Survivor και είχαμε συμφωνήσει τα οικονομικά, αλλά δεν θυμάμαι πώς καταλήξαμε και δεν πήγα. Ευτυχώς που δεν πήγα, γιατί δεν ήθελα να με δει η Ελλάδα να βγάζω κυνόδοντες για ένα κομμάτι ψωμί», είπε κλείνοντας.