Τρεις κριτές γύρισαν την πολυθρόνα τους στο «The Voice» (έστω και την τελευταία στιγμή) για να διεκδικήσουν την Πατρινή Χριστίνα Μαρκεσίνη που πήγε στο διαγωνιστικό talent show και μάγεψε με την φωνή της και την όλη παρουσία της τους πάντες.

Συγκεκριμένα γύρισαν την πολυθρόνα ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς, ενώ και ο Κωνσταντίνος Αργυρός από τα όσα είπε μετά, έδειξε να το μετανιώνει, τονίζοντας θα τη διεκδικήσει στη συνέχεια του παιχνιδιού.

Η Χριστίνα Μαρκεσίνη (έχει ασχοληθεί με την 23χρονη το patrasevents.gr), έδειξε το ταλέντο της επιλέγοντας να τραγουδήσει το «Αν σε αρνηθώ αγάπη μου» ένα διαχρονικό τραγούδι, ρισκάροντας αφού το έχουν τραγουδήσει κατά καιρούς μεγάλες φωνές του εγχώριου ρεπερτορίου και βγήκε κερδισμένη.

Η ίδια τραγουδώντας από τα 18 της, σπουδάζει ψυχολογία και όπως είπε στον Γιώργο Λιανό, είχε δοκιμαστεί και για ένα «φεγγάρι» στην τηλεόραση του "Super B" ως παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων. Όπως και να έχει βρίσκεται πλέον στο «The Voice» και στην ομάδα του Σάκη Ρουβά το οποίο εντέλει επέλεξε για κόουτς της.


Χριστίνα Μαρκεσίνη "Αν σ΄αρνηθώ αγάπη μου" | The Voice of Greece | 7η Σεζόν