Η Τζένη Θεωνά παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τη σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη, αλλά και με το γιο της, Αρίωνα, ο οποίος και είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, η οποία και έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τον Δήμο Αναστασιάδη, με τον οποίο και έχουν αποκτήσει ένα γιο, τον Αρίωνα, που του έχουν και πολύ μεγάλη αδυναμία.

Η Τζένη Θεωνά παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τη σχέση που έχει με τον σύζυγό της, Δήμο Αναστασιάδη, αλλά και με το γιο της, Αρίωνα, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε της έχει αλλάξει τη ζωή. Η διάσημη ηθοποιός παραδέχτηκε ότι απαιτεί πολύ μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθούν οι ισορροπίες σε μια οικογένεια και η αλήθεια είναι ότι προσπαθεί να το καταφέρει.

«Οι σχέσεις αλλάζουν πολύ με τον ερχομό ενός παιδιού. Δεν είναι εύκολο να είσαι γονιός, δεν είναι εύκολος ο γάμος και σίγουρα μια σχέση δεν είναι σταθερή και γραμμική. Όπως όλες, έτσι και η συζυγική είναι μια σχέση δυναμική που υπόκειται σε άπειρες αλλαγές. Όταν οι άνθρωποι εξελίσσονται παράλληλα, ενδεχομένως καταφέρνουν να είναι μαζί για πολλά χρόνια. Το παιδί για μένα είναι η μόνη ισόβια δέσμευση που μπορεί να έχεις με κάποιον άλλο άνθρωπο. Σίγουρα φέρνει νέες ισορροπίες που πρέπει να επινοήσεις, αλλά σε δένει μαζί του πολύ βαθιά. Χρειάζεται φοβερή διάθεση, ωριμότητα και υπομονή για να μπορέσεις να τα διαχειριστείς. Στο παιχνίδι πια είναι τρεις –μπορεί και τέσσερις– και ο καθένας έχει τον χρόνο του»

«Δεν φροντίζω να παραμείνει τίποτα το ίδιο γιατί όλα μεταβάλλονται. Και ό,τι αντιστέκεται στην αλλαγή πεθαίνει. Δεν έχω ακόμα φροντίσει επαρκώς ούτε καν να έχουμε τον δικό μας χρόνο, μόνο οι δυο μας, αλλά είμαι αισιόδοξη και είναι στις προθέσεις μου. Η φλόγα ευτυχώς υπάρχει, υπήρξε εξαρχής. Αλλά δεν ξέρεις ποτέ, μπορεί να μας κάνει και παρανάλωμα!».