Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Ο Πλούτωνας επιστρέφει σε ορθή πορεία στον τομέα που σχετίζεται με την καριέρα και τη δημόσια εικόνα σου. Οι επαγγελματικοί σου στόχοι αλλάζουν και ίσως να τολμήσεις την αλλαγή που τόσο επιθυμείς. Οι φιλοδοξίες σου βρίσκονται στα ύψη για το επόμενο διάστημα και καταβάλλεις κάθε προσπάθεια προκειμένου να τις πετύχεις. Απόφυγε ωστόσο να χρησιμοποιήσεις αθέμιτους τρόπους και εκμεταλλεύσου στο έπακρο τις δικές σου δυνατότητες. Βρες τρόπους να αποσυμπιεστείς και μην πιέζεις ή ξεσπάς στον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, μέσα από επαγγελματικές νέες γνωριμίες ίσως να ανταμώσεις τον απόλυτο έρωτα.

Ταύρος
Ο Πλούτωνας επανέρχεται σε ορθή πορεία σήμερα μετά από ένα διάστημα πέντε μηνών και η πίστη σε ένα σύστημα ή μια πεποίθηση για ένα συγκεκριμένο στόχο επιστρέφει και η επιθυμία σου να εξερευνήσεις τον κόσμο αυξάνεται το επόμενο διάστημα. Το κίνητρο να μοιραστείς ιδέες και να επιδιώξεις νέους στόχους επιστρέφει. Τα προβλήματα με τον ερωτικό σύντροφό σου ή με έναν στενό φίλο που κρύφτηκαν κάτω από το χαλί αρχίζουν να γίνονται γνωστά και να έρχονται στην επιφάνεια. Ωστόσο δείχνεις έτοιμη να διαχειριστείς το οτιδήποτε και να κάνεις βελτιώσεις. Εάν είσαι μόνη, ξεκαθάρισε εκκρεμότητες του παρελθόντος για να καταφέρεις να προχωρήσεις μπροστά.

Δίδυμοι
Ο Πλούτωνας σταθμεύει και στρίβει σε ορθή πορεία και λόγω αυτής της αλλαγής θα νιώσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και κίνητρο για να αναλάβεις πρωτοβουλίες στη δουλειά, τις καθημερινές ρουτίνες, τις συνήθειες, την υγεία και τα οικονομικά. Σε απασχολεί λιγότερο αν έχεις κάνει τις σωστές επιλογές στο παρελθόν και περισσότερο εστιάζεις στην τρέχουσα πορεία και τις προοπτικές σου. Η αλλαγή σήμερα μπορεί να χρησιμεύσει για να μεγεθύνει τις ανησυχίες σου προσωρινά, αλλά σύντομα θα αποκτήσεις νέες προοπτικές. Σκέψου αν κρατάς κάτι από το παρελθόν που καταλαμβάνει ψυχικό χώρο και που θα μπορούσες να εκμεταλλευτείς προς όφελος σου.

Καρκίνος
Ο Πλούτωνας σταθμεύει και στρίβει ορθόδρομα σήμερα μετά από πέντε μήνες ανάδρομης κίνησης και μπορεί να υπάρξει μια αίσθηση σημαντικής ανακάλυψης σε μια στενή σχέση το επόμενο διάστημα. Μπορεί να καταλήξεις σε μια απόφαση που διαπραγματεύεσαι εδώ και καιρό. Τις επόμενες εβδομάδες μπορεί να εκπλαγείς όταν ανακαλύψεις έναν σύμμαχο ή μια νέα πίστη σε κάποιον που ήδη γνωρίζεις. Επίσης ίσως μάθεις πολύτιμα πράγματα για κάποιον ξεχωριστό στη ζωή σου, να βρεις νέα επίπεδα σε ένα άτομο ή μια ιδιαίτερη σχέση.

Λέων
Ο Πλούτωνας σταθμεύει και στρίβει για την ορθόδρομη πορεία του σήμερα και αυτή η αλλαγή σε φέρνει στα πρόθυρα ορισμένων συναρπαστικών προσεγγίσεων για τη διαχείριση της οικιακής ζωής, της εργασίας και της υγείας σου. Ένα έργο εργασίας, μια προσπάθεια βελτίωσης του σπιτιού ή μια εργασιακή υπόθεση σου θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα. Το κίνητρο για την επιδίωξη ενός νέου προγράμματος υγείας ή που είχε προηγουμένως κλείσει μπορεί να επιστρέψει. Μπορεί να υπάρξει μια ένταση ενώ η μετατόπιση συμβαίνει τώρα, για αυτό μην βιαστείς να κάνεις τίποτα.

Παρθένος
Μετά την ετήσια ανάδρομη περίοδο του ο Πλούτωνας γυρίζει ορθόδρομα σήμερα. Αυτή η μετατόπιση σε βοηθά να ξαναχτίσεις τον ενθουσιασμό σου για χόμπι, ψυχικά ενδιαφέροντα, έργα, σπουδές και ρομαντισμό τις επόμενες εβδομάδες. Είναι καιρός να εφαρμόσεις τις πρόσφατες γνώσεις σχετικά με τις σχέσεις και τις επιδιώξεις σου. Νέες εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς της ζωής σου βρίσκονται στα σκαριά. Είσαι έτοιμη να κάνεις ουσιαστικές αλλαγές ξεκινώντας από τη στάση σου και τα αυξανόμενα επίπεδα κινήτρων.

Ζυγός
Ο Πλούτωνας τελειώνει σήμερα τον ανάδρομο κύκλο του και αυτή η αλλαγή μπορεί να είναι λίγο δραματική ή μπορεί να νιώσεις πίεση. Ωστόσο τα πράγματα σύντομα θα απογειωθούν, ιδιαίτερα σε οικονομικά, οικιακά και οικογενειακά θέματα. Η σχέση σου με την οικογένεια και τους ρόλους της αλλάζουν και η αποφασιστικότητα σου να επιλύσεις τις προκλήσεις αυξάνεται. Αναγνωρίζεις την ανάγκη να κάνεις αλλαγές και βελτιώσεις για καλύτερα αποτελέσματα τώρα και η συναισθηματική σου ζωή αρχίζει να βρίσκει τις ισορροπίες της.

Σκορπιός
Ο Πλούτωνας επανέρχεται σε ορθή πορεία μετά από πάνω από πέντε μήνες ανάδρομης κίνησης φέρνοντας ενέργεια στη ζωή σου. Έχε υπόψη σου ότι η ίδια η αλλαγή δημιουργεί δράμα και εντείνει την πίεση, καθώς οι φιλοδοξίες σου να κάνεις αλλαγές μπορεί αρχικά να σε κατακλύσουν. Θέματα που έχουν θαφτεί ή κρυφτεί κάτω από το χαλί μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια τώρα για καλύτερο χειρισμό. Μπορείς επιτέλους να καταλήξεις σε μια απόφαση ή ένα συμπέρασμα για κάτι που έχεις σκεφτεί εδώ και αρκετό καιρό. Ένα έργο ξεμπλοκάρει ή έρχονται νέα που ωθούν τις σπουδές ή ένα εγχείρημα προς τα εμπρός.

Τοξότης
Ο Πλούτωνας τελειώνει σήμερα την ανάδρομη πορεία του. Λόγω της μακροπρόθεσμης διέλευσης του απ’ τον ηλιακό 2ο οίκο σου αυτή η ενέργεια έχει να κάνει με το να νιώθεις περισσότερη δύναμη να κάνεις αλλαγές σε τομείς που αφορούν στην αυτοεκτίμηση, την αξία, τα χρήματα, τα ταλέντα, τα προσωπικά αντικείμενα και το εισόδημα. Μπορεί να σταματήσεις να ασχολείσαι με ένα έργο ή ακόμα και να αλλάξεις μια συμπεριφορά που σε κρατάει πίσω.

Αιγόκερος
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα του σπιτιού και της προσωπικής σου ζωής σήμερα και αναζητάς περισσότερη άνεση και εξοικείωση για να μπορέσεις να επικεντρωθείς. Οι σημερινές ενέργειες είναι έντονες, ωστόσο ο Πλούτωνας τερματίζει τον ανάδρομο κύκλο του μεγεθύνοντας προσωρινά τις προβληματικές περιοχές. Ενώ η ίδια αλλαγή μπορεί να φαίνεται ότι μεγεθύνει τις προσωπικές πιέσεις και φιλοδοξίες θα νιώσεις περισσότερο υπεύθυνη για τη ζωή σου όταν έχεις συνηθίσει σε αυτήν την ενέργεια.

Υδροχόος
Ο Πλούτωνας επανέρχεται σήμερα σε ορθή πορεία και αυτό αποτελεί καλό οιωνό για την καριέρα, τη φήμη και τα συναισθήματα της αυτοκυριαρχίας σου. Αν και η ίδια η αλλαγή μπορεί να είναι αποπροσανατολιστική αυτή τη στιγμή θα αισθανθείς κάποιο ξεμπλοκάρισμα αυτήν τη βδομάδα και την επόμενη. Μπορεί να αναβιώσεις ή να ανανεώσεις έργα στα οποία εργάζεσαι στα παρασκήνια ή που είχαν μπει στο ράφι. Ένα ζήτημα καριέρας ή φήμης ξεμπλοκάρει κι αυτό σε κάνει να νιώθεις περισσότερη αισιοδοξία.

Ιχθείς
Η Σελήνη κατευθύνεται στον ηλιακό 2ο οίκο σου στρέφοντας την προσοχή σου σε πρακτικά θέματα και σταθεροποιώντας τα συναισθήματά σου. Ο Πλούτωνας επανέρχεται σε ορθή πορεία και αυτή η αλλαγή μπορεί να οδηγήσει σε κάποια κίνηση προς τα εμπρός και μια ισχυρότερη αίσθηση του να είσαι υπεύθυνη για τη ζωή σου, ιδιαίτερα για εκπαιδευτικές αναζητήσεις και φιλίες ή ομαδικές προσπάθειες. Έτσι το επόμενο διάστημα κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς για να συντονιστείς στους εσωτερικούς σου ρυθμούς ώστε να ενεργείς παρά να αντιδράς.