Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, με την ευγενική δωρεά του Ιδρύματος «ΝΤΕΠΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ» θα προσφέρει δυο καινούργιες καρέκλες Χημειοθεραπείας & Αιμοκάθαρσης με τέσσερα μοτέρ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ».

Οι ειδικές αυτές καρέκλες που θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των ογκολογικών ασθενών, θα παραδοθούν στο Π.Γ.Ν.Π. (ΚτΙριο Κεντρικής Διοίκησης) την Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου, στις 14:00, στο πλαίσιο μιας λιτής και σύντομης τελετής.

Στην τελετή παράδοσης θα δώσει το παρόν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, κύριος Ευάγγελος Φιλόπουλος, καθώς και τα Μέλη του Παραρτήματος Πατρών της Ε.Α.Ε., οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εκπροσώπους της Διοίκησης του Νοσοκομείου και με τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. κάνοντας γνωστό το έργο της Ε.Α.Ε. παράλληλα με την ανάγκη στήριξης από όλους του έργου αυτού και της αναγκαιότητας της ενημέρωσης πάνω στο θέμα ΠΡΟΛΗΨΗ της νόσου του καρκίνου.

Ευχαριστούμε θερμά το Ίδρυμα «ΝΤΕΠΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ » για την ανθρώπινη αυτή κίνηση βοηθείας προς τους ογκολογικούς ασθενείς που βρίσκονται υπό χημειοθεραπεία.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΑΤΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ