Αρκετοί εργαζόμενοι σε παιδικό σταθμό του Μισισιπή δέχονται πυρά μετά από βίντεο που τους δείχνει να χρησιμοποιούν μάσκα «Scream», για τρομάξουν τα «άτακτα» παιδιά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Daily mail» τα βίντεο εμφανίστηκαν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντας αρκετούς εργαζόμενους να προσπαθούν να τρομάξουν τα παιδιά για να έχουν καλύτερη συμπεριφορά.

Ένα από τα βίντεο που κοινοποιήθηκαν ευρέως στο διαδίκτυο δείχνει έναν εργαζόμενο παιδικού σταθμού να λέει στη γυναίκα με τη μάσκα να αποφύγει ορισμένα νήπια που ήταν «καλά», λέγοντας «μην τα πιάσετε». Τα παιδιά φαίνονται να κλαίνε με αναφιλητά καθώς η γυναίκα κάνει τον γύρο αρκετών τάξεων, φωνάζοντας και ουρλιάζοντας στα παιδιά, φορώντας μάσκα από την ταινία «Scream».

Τρομοκρατούσαν τα παιδιά στον παιδικό σταθμό

Το βίντεο που διαρκεί περισσότερο από δύο λεπτά δείχνει τη γυναίκα κάποια στιγμή να σκύβει προς ένα παιδί που ήταν «κακό» και να ρωτάει «είσαι κακός, μήπως πρέπει να σε βγάλω έξω;». Το παιδί, εμφανώς αναστατωμένο και προσπαθώντας να κρύψει το πρόσωπό του από τη γυναίκα με τη μάσκα, φωνάζει «όχι» και κουνάει το κεφάλι του στην ερώτησή της.

Παρά την απάντησή του, η γυναίκα ουρλιάζει κατευθείαν στο πρόσωπο του νεαρού αγοριού πριν φωνάξει «καλύτερα να είσαι καλός». Στη συνέχεια, η παιδαγωγός αλλάζει αίθουσα καθώς τα παιδιά στο πρώτο δωμάτιο συνεχίζουν να κλαίνε, λέγοντας στη δεύτερη ομάδα παιδιών «καλύτερα να είστε έτοιμοι».

Τουλάχιστον τρία παιδιά φαίνονται στη συνέχεια να προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από ένα ράφι καθώς η γυναίκα χτυπάει την πόρτα.

Καθώς μπαίνει στο δωμάτιο, και τα τρία παιδιά αρχίζουν να ουρλιάζουν και να κλαίνε. Πλησιάζει τα παιδιά και στη συνέχεια συνεχίζει να κυνηγάει το ένα που κλαίει και τρέχει μακριά. Αφού διατάζει τα παιδιά να «καθαρίσουν», ουρλιάζει στα παιδιά, προκαλώντας τα κλάματα τους να γίνουν ακουστά πιο δυνατά.
Ούρλιαζε με την μάσκα στα παιδιά ενώ έτρωγαν

Σε ένα άλλο βίντεο, αυτό μόλις 25 δευτερολέπτων, η εργαζόμενη στον παιδικό σταθμό πίσω από τη μάσκα φωνάζει σε ένα τραπέζι με παιδιά που φαίνεται να τρώνε μεσημεριανό γεύμα.

Η γυναίκα ουρλιάζει κατευθείαν στο πρόσωπο ενός μικρού κοριτσιού, κάνοντας το παιδί να πηδήξει και να ανατριχιάσει από τον τρόμο. Απομακρύνεται και στη συνέχεια επιστρέφει στο κοριτσάκι, ουρλιάζοντας και πάλι, πριν κάνει το γύρο του τραπεζιού.

Ένα άλλο βίντεο δείχνει ένα παιδί να καλύπτει τα αυτιά του καθώς η γυναίκα ουρλιάζει και ένα άλλο να φωνάζει «μαμά» καθώς η εργαζόμενη συνεχίζει να τρομοκρατεί τα παιδιά που βρισκόντουσαν στην αίθουσα.